GreeG si Marius Onuc, detasati pe litoral

• Primul concert va fi sustinut de Deepside Deejays, la Club Megalos, sambata 16 iunie

Incepand din acest weekend, ProFM “baga mare” toata vara si nu oricum, ci cu evenimente, concerte si un studio special construit pentru ascultatorii care vor veni din toata tara pe litoral.
Mai precis, sambata 16 iunie, gasca ProFM impreuna cu Deepside Deejays vor face deschiderea oficiala la Club Megalos si vor lansa Studioul ProFM in Mamaia la Cazino, chiar in fata clubului.

Baietii au fost invitatii DJ-lor GreeG si Onuc joi seara, in studioul ProFM si au vorbit despre concertul pe care il vor sustine sambata, acesta fiind primul dintr-o serie care se va desfasura weekend de weekend timp de doua luni si in care DJ-ii ProFM vor tine emisia live de la mare.
GreeG si Marius Onuc, care vor fi detasati aproape toata vara pe litoral, au vorbit cu invitatii lor despre succesul pe care acestia il au peste tot in lume, astfel ca ei concerteaza foarte des in afara tarii.
Ei au povestit de asemenea ca se cunosc de atit de multi ani incat au devenit o familie. Insa, ca in orice familie mai exista si certuri, in special la “Jocul FIFA, unde ne implicam cu atit de multa pasiune, incat am reusit sa spargem mai multe manete si chiar si o plasma”. Dar au promis ca in studioul ProFM de la mare, unde vor veni si sambata si care este construit din sticla vor fi cuminti, mai ales ca vor fi primii invitati care il inaugureaza.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.