Cu ocazia alegerilor din Grecia, Paul Angelescu transmite live din Atena

Corespondentul Stirilor ProTv Paul Angelescu se afla pana marti, 19 iunie, intr-unul dintre cele mai tensionate puncte ale Uniunii Europene – Grecia. Paul Angelescu va transmite live, de la Atena, pentru Stirile Pro Tv informatii despre modul in care grecii isi vor hotari viitorul, in cadrul alegerilor care pot fi socotite cele mai importante din istoria tarii.

Telespectatorii Stirilor ProTv vor afla la cald si chiar din inima evenimentelor ce au insemnat cei cinci ani de austeritate pentru poporul elen, cu atat mai mult cu cat se stie ca in capitala elena nu mai putin de 250.000 de oameni au ajuns deja sa apeleze la cantina sociala, iar unul din doi tineri este somer.
Situatia romanilor care s-au stabilit in Grecia va fi si ea supusa atentiei Stirilor Pro Tv.

Ziua decisiva este duminica, atunci cand intreaga Europa va fi cu ochii pe Grecia, acest nou calcai al lui Ahile, si tocmai de aceea Stirile Pro Tv vor transmite live prin corespondentul lor, Paul Angelescu, care este starea de spirit si incotro se indreapta poporul elen si, alaturi de el, intreaga Europa. Pe stirileprotv.ro, Paul va tine utilizatorii conectati la evenimentele din Grecia prin intermediul unui live text, transmitand in permanenta informatii si fotografii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.