Gina Pistol, trei operatii nereusite la nas

Gina Pistol, renumita pentru aparitiile sale in revistele pentru barbati, i-a marturisit lui Mircea Solcanu, in cadrul emisiunii “La naiba, sa PoveStim”  (ACASA TV), ca si-a operat de trei ori nasul, iar toate interventiile medicilor esteticieni au fost un esec.

Din cauza interventiilor nereusite, Ginei i-a fost imposibil sa respire si chiar a lesinat in sala de fitness. In ajutorul ei a sarit un alt medic estetician care a reusit sa repare, dupa o noua operatie, ce au stricat ceilalti colegi.

Pentru Gina nasul nu a fost singura zona in care operatiile esteticienilor au esuat. Nici interventiile cu colagen in buze nu au avut mai mare succes.

Am exagerat ultima oara cand mi-am injectat substanta in buze si am sperat ca o sa se desumfle, dar nu-mi placeau din punct de vedere estetic si am apelat la doctor sa-mi scoata chisturile din buze”.

Gina a vorbit deschis despre partile trupului lucrate de bisturiu si crede ca orice femeie necajita din cauza unui defect estetic, poate sa repare nefericirea cu o operatie.

One thought on “Gina Pistol, trei operatii nereusite la nas

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.