Andra, singură cu vedetele

Cântăreaţa va prezenta un nou show de televiziune.

După ce a încheiat colaborarea cu Pro TV, Andra va prezenta un reality-show pe Antena 1. Este vorba despre „Singuri cu vedeta”, emisiune care va fi difuzată începând de astăzi, de la ora 22.00, scrie Evenimentul zilei.

Pentru o zi, câte două vedete se vor transforma în baby-sitter. Ele vor trebui să aibă grijă de câţiva copii, familiile acestora urmând să aprecieze prestaţia bonelor de ocazie.

Sinceritatea copiilor

O miză a show-ului va fi sinceritatea copiilor, care ar trebui să aducă numeroase momente de onestitate pentru vedete, care îşi vor dezvălui astfel feţele necunoscute, cu totul altele decât cele văzute până acum. „Dădacele” vor fi luate cu asalt de hiperactivitatea copiilor gata să le dea viaţa peste cap şi să le pună răbdarea la încercare.

Mi-a plăcut foarte mult ideea de a prezenta această emisiune, în primul rând pentru că echipa de producţie e una foarte bună, în al doilea rând pentru că e o emisiune despre familie şi copii şi, nu în ultimul rând, pentru că avem posibilitatea să vedem vedetele din România într-o altă postură. E ciudat, sunt unele vedete pe care nu ţi le imaginezi făcând anumite lucruri de casă, dacă le vezi doar pe scenă, machiate, costumate, însă în emisiunea asta telespectatorii au posibilitatea să le vadă şi altfel”, a declarat Andra.

Artista va modera discuţiile din platou şi îi va ajuta pe părinţi să evalueze prestaţia vedetelor. Cei care îşi vor spune ultimii cuvântul sunt copii, ei vor desemna vedeta câştigătoare şi îi vor oferi un trofeu simbolic.

Citeste totul aici

2 thoughts on “Andra, singură cu vedetele

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.