Gica Popescu a scos la licitatie tricoul purtat la Barcelona

Gica Popescu si Bebelusele Ioana si Cristina fac ultimele donatii in cadrul campaniei initiata de “Cronica Carcotasilor” si Prima TV.

Un singur fotbalist roman a fost capitan la F.C. Barcelona, unul singur a primit Cupa regelui Spaniei chiar din mana acestuia. Numele lui este Gica Popescu, probabil cel mai profesionist dintre toti fotbalistii romani ai tuturor timpurilor. In epoca in care pe stadioanele din Romania si de pe intreaga planeta stralucea Gica Hagi, Gica Popescu a reusit performanta sa iasa de sase ori cel mai bun fotbalist roman al anului.

Din dorinta de a-i ajuta pe olimpicii de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu, Gica Popescu scoate la licitatie tricoul pe care l-a purtat in calitatea de capitan al echipei F.C. Barcelona. Daca vreti sa intrati in posesia acestui articol vestimentar, intrati pe www.okazii.ro/carcotasii si puteti licita.

Pentru Bebelusele Ioana si Cristina dansul este mai mult decat o pasiune sau un hobby, adora sa danseze, iar asta se vede din bucuria cu care o fac in fiecare editie a “Cronicii”.
Ioana si Cristina s-au alaturat si ele campaniei initiata de “Cronica Carcotasilor” si Prima TV si au facut donatii pentru copiii eminenti de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu.

Bebelusa Ioana va ofera ocazia sa aflati cum e sa intrati in sandalele ei de la “Cronica”. Cristina va da prilejul sa intrati in posesia uneia dintre tinutele ei de Bebelusa.
Mai multe detalii despre campanie si licitatii la “Cronica Carcotasilor”, in fiecare miercuri, de la ora 20:30, si pe site-ul www.carcotasii.ro .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.