Gianina Corondan dă startul campaniei Generatia „Tom Sawyer”

Gianina Corondan este vedeta care dă startul campaniei de promovare a celei mai noi ecranizări ale „Aventurilor lui Tom Sawyer”. Cand era mică, Gianina își dorea să devină taxatoare pe autobuz – asta pentru că putea sta intotdeauna jos, prindea loc și era și prietenă cu șoferul, iar “Aventurile lui Tom Sawyer” a rămas una din cărțile ei preferate.

Parada Film va lansa în această toamnă, în cinematografele din România, lungmetrajul “Tom Sawyer” în regia lui Hermine Huntgeburth. Ecranizare a romanului “Aventurile lui Tom Sawyer” scris de Mark Twain, filmul va avea premiera pe 12 octombrie.

O dată cu lansarea în cinematografe, compania de distribuție lansează o campanie inedită de promovare a filmului. Nume sonore din lumea culturală, showbiz, media, social media dau viață personajelor din Tom Sawyer într-un proiect marca Parada Film.

Peste 20 de personalități și-au unit forțele pentru a promova unul dintre cele mai iubite personaje ale copilăriei: Tom Sawyer. Îmbrăcate în haine inspirate din filmul care va rula în această toamnă și în cinematografele din România, shooting-ul a durat o lună de zile și a fost realizat de artistul fotograf Dan Pierșinaru în Studio 2, iar artwork-ul a fost realizat de designerul Alexandru Nimurad.
Pelicula “Tom Sawyer”, filmată parțial în România timp de patru săptămâni, a rulat deja în țări precum Germania, Franța, Rusia și s-a bucurat de succes în rândul spectatorilor de toate vârstele. Din distribuția filmului fac parte tinerii actori Louis Hofmann (Tom Sawyer), Leon Seidel (Huckleberry Finn), dar și actorii germani Heike Makatsch (Mătușa Polly), Benno Fürmann (Joe Indianul), Joachim Król (Muff Potter).


Distribuit de Parada Film

Văzut de Radio Guerrilla
Recomandat de PORT.ro
Parteneri media: Digi 24, 24 FUN, The Institute, Cărturești, Filmreporter.ro, Cinefan.ro, Urban.ro, HotCity.ro, Bazavan.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.