George Vintila a petrecut o saptamana pe skiuri, in Austria

DJ-ul ProFM, George Vintila, s-a bucurat de o vacanta senzationala in Austria, practicand unul dintre sporturile lui favorite.

“2014 a inceput bine pentru mine, cu o portie mare de free ski! Arlberg este una dintre cele mai cautate zone de free ski din lume si leaganul skiului mondial, Hannes Schneider fiind primul instructor de ski inregistrat oficial la inceputul secolului trecut.. Pe muntii astia am avut ocazia sa ma dau, pe care acum 100 de ani se dadeau schiori cu jambiere de lana si bocanci de vanatori de munte!”, spune George incantat.

“Am absorbit vaile la propriu, oferindu-mi momente de reala meditatie, de calm dinaintea furtunii.. linistea admiratiei pentru ce ofera mama natura inaintea unor coborari extreme, pe zone neamenajate.. pentru un iubitor al muntelui este totul, este inmagazinare de energie pentru a incepe bine un nou an, in care reusita are loc de frunte! La ski nu trebuie sa ai cu ce, ci cu cine si pe ce!! Ramane sa completez cu cateva weekend-uri prin muntii nostri, mai mici, dar atat de frumosi!!… (”, adauga DJ-ul.

Nu au lipsit nici momentele amuzante in care skiurile au fost inlocuite cu “capace de WC”, dupa cum spune George.
“Si in ultima zi am tras o coborare pe plastice, la noi mai bine cunoscute sub denumirea de , sa punem capacul distractiei de o saptamana”, se amuza George.

One thought on “George Vintila a petrecut o saptamana pe skiuri, in Austria

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.