George Buhnici a testat, alături de un poliţist din Los Angeles, noua maşină de poliţie LAPD

• Realizatorul rubricii iLike IT le-a transmis în direct telespectatorilor ultimele tendinţe în ceea ce priveşte electronicele de la cel mai mare eveniment de profil

George Buhnici, realizatorul rubricii iLIke IT, difuzată în cadrul Ştirilor ProTv de la ora 07.00, s-a întors din Las Vegas, unde a trăit experienţe demne de filmele de la Hollywood. „CES din Las Vegas a reconfirmat anul acesta că este cel mai mare eveniment de electronice de pe planetă. Am asistat la zeci de lansări de produse absolut spectaculoase”, a mărturisit George Buhnici. „Cel mai mult mi-a plăcut noua maşină de poliţie LAPD, pe care am şi testat-o împreună cu un poliţist foarte de treabă din Los Angeles”, a continuat corespondentul.

Printre cele mai ingenioase gadgeturi se numără MP3 playerul de 1 cm cub, ceasul cu cerneală electronică, memory stick-ul de un TB, televizoare uriașe de 110”, OLED sau 4K, toate butonate de George, un împătimit al electronicelor. “Mi-au plăcut foarte mult Razer Edge, super tableta de jocuri si NVIDIA Shield, o super consolă de jocuri cu Android la bord.  Mi-as cumpăra-o și mâine”, recunoaşte el.

Călătoria lui George şi a colegului său, operatorul de imagine Ioan Bucşă, nu a fost lipsită de peripeţii nici la dus, nici la întors. “Bagajul mi-a fost rătăcit de ambele dăţi, dar le mulţumesc pe această cale celor de la companiile aeriene că l-au recuperat intact. Ar fi fost păcat de micile cadouri dinăuntru, nu-i aşa?” a declarat realizatorul rubricii iLike IT. 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.