Fostul iubit al Shakirei nu se va putea atinge de conturile cantaretei

Un judecător din Geneva a respins solicitarea făcută de Antonio de la Rua, fostul iubit al cântăreţei Shakira, de a avea acces la unul din conturile bancare ale artistei.

image

Shakira a fost dată în judecată în decembrie 2012 de Antonio de la Rua, fostul său iubit, care i-a fost şi manager timp de şase ani, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Un judecător din Geneva a respins însă cererea pe care Antonio de la Rua a făcut-o pentru a obţine dreptul de acces la unul din conturile bancare ale cântăreţei.

Antonio de La Rua pretinde că ar trebui să aibă acces la unul din conturile artistei datorită faptului că el deţine cea mai mare parte a activelor rezultate în urma parteneriatului lor de business.

În documentul instanţei, din data de 17 iunie, judecătorul spune că Shakira este singura persoană îndreptăţită să aibă acces la acel cont bancar. Antonio de la Rua susţine că a fost „principalul arhitect” al planului de business prin care cântăreaţa columbiană a devenit un star mondial.

Fostul iubit al artistei menţionează că a avut o înţelegere verbală cu Shakira în vederea continuării relaţiei profesionale, după despărţirea lor din 2011. Judecătorul a considerat însă că Antonio de la Rua nu a prezentat suficiente probe pentru a dovedi că ar avea un angajament profesional cu cântăreaţa, precizând că nu există niciun contract între cei doi.

Fostul iubit al artistei duce în prezent o luptă internaţională împotriva cântăreţei columbiene, susţinând că el a contribuit la crearea „brandului Shakira”.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.