“Vocea Romaniei”: Fiecare antrenor intra in saptamina decisiva cu trei concurenti

Show spectaculos vineri seara, la “Vocea Romaniei”, cu voci remarcabile care au facut deliciul audientei, Kate Ryan a incintat publicul cu celebrul song Voyage voyage!”, Loredana si Marius Moga au cintat alaturi de echipele lor si au creat spectacol adevarat, Dan Teodorescu de la Taxi, care a incercat sa rosteasca impreuna cu Anthony Icuagu, Catalin Dobre si Stefan Stan “cele doua cuvinte”, cistigatoarea trofeului “Vocea Bulgariei” a incintat publicul din Romania, iar momentele speciale ale concurentilor din echipa Horia Brenciu sau dansul baletului emisiunii au adus cu ele bucurie, emotie, adrenalina.

Pro Tv a fost lider de audienta pe toate targeturile, iar retelele de socializare au fost din nou luate cu asalt de fanii show-ului de la ProTV.
Emisiunea a fost lider de piata la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, cind pe durata emisiunii 20.31 – 00.25, ProTv inregistra o audienta medie de 6,8 puncte de rating si 23,3% cota de piata, dublu fata de Antena 1 care obtinea 3,4 puncte de rating si 11,6% cota de piata. Pe publicul din mediul urban, Antena 1 s-a situat abia pe locul al treilea cu 3,4 puncte de rating si 9,3% cota de piata, in timp ce ProTv ocupa pozitia fruntasa cu 5,7 puncte de rating si 15,9% cota de piata. Aproape doua milioane de romani urmareau emisiunea in minutul de aur de la 21.10, iar virful de audienta a fost inregistrat la 21.17, cind la nivelul publicului comercial din mediul urban, Pro Tv inregistra 10,5 puncte de rating si 29,9% cota de piata, de 3 ori mai mult decit Antena 1 care obtinea doar 3,0 puncte de rating si 8,4% cota de piata.

Pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/vocearomaniei a crescut cu aproape 8000 de fani, pagina situindu-se pe primul loc in topul cresterilor la categoria TV, pe Twitter au fost sute de postari care au curs pe tot parcursul show-ului si 8500 de telespectatori au vizionat emisiunea in direct pe site-ul voyo.ro.

Pe unii concurenti i-au imblinzit, pe altii i-au facut sa-si depaseasca limitele, insa toti au devenit mai buni de la editie la editie, astfel ca pentru cei doi antrenori, Loredana si Marius Moga, a fost greu de ales cine sa mearga mai departe.
Preferatul publicului din echipa Moga a fost Cristian Sanda, pe care publicul, prin votul sau, l-a trimis direct in etapa urmatoare. Cel de-al doilea concurent salvat de aceasta data de antrenor de la “Cintecul decisiv” a fost Liviu Teodorescu. Aldo Blaga a ramas sa se dueleze pe portativ cu Oana Radu si, chiar daca Aldo a parasit aseara competitia, bunicile lui Marius Moga se pot considera fericite, cu atit mai mult cu cit au avut posibilitatea sa asculte o melodie romaneasca de doua ori.

 

Cristian Sanda a impresionat prin vocea sa puternica si sensibila in acelasi timp si a primit numai cuvinte de lauda din partea antrenorilor. ‘Esti extraordinar de bun”, “esti seducator”, “esti un perfectionist”, au fost opiniile antrenorilor. La rindul lui, Liviu Teodorescu i-a evocat lui Brenciu multe amintiri frumoase din tinerete, iar Loredanei i-a amintit de Adrian Romcescu. Antrenorul Marius Moga s-a aratat foarte mindru de el si i-a spus ca a cintat piesa “exceptional„.
Ardeleanul Aldo Blaga a parasit competitia in favoarea tinerei de 18 ani, Oana Radu, care l-a convins pe antrenorul sau sa-i dea sansa de a merge mai departe.

Echipa Loredanei a facut si ea furori pe scena de la “Vocea Romaniei”.

Abia asteptam sa-l vad in seara asta pe Canaf!” si-a exprimat Smiley nerabdarea si bucuria de a-l urmari pe unul dintre cei mai controversati concurenti de la “Vocea Romaniei”, Iulian Canaf. “Esti un show ambulant! N-am vazut asa ceva in viata mea!”, a mai spus Smiley. Toti cei patru antrenori au fost de acord ca Iulian Canaf are o voce deosebita, ca nu poate trece neobservat, lucru pe care l-au simtit si telespectatorii care l-au votat in numar mare, propulsindu-l astfel in topul preferintelor lor. Loredana s-a aratat la fel de incintata si de interpretarea lui Dragos Chircu pentru care Horia Brenciu a zis ca este in stare sa adapteze orice spectacol, daca el va vrea sa vina in showurile sale. “Ingerasule, tu niciodata nu ma dezamagesti! De cite ori te aud cintind, imi dai aripi!” i-a spus Loredana concurentului sau, pe care l-a felicitat indelung, laudindu-l pentru capacitatea sa de a trece de la voce de bariton, la aceea de contratenor.

Oana Brutaru, a purtat o tinuta “loredaniana”, si chiar daca a stralucit pe scena de la “Vocea Romaniei”, Loredana a ales-o pe Alexandra Craescu sa mearga mai departe. In opinia sa, Alexandra a fost “impecabila”, o profesionista adevarata, atenta la orice sfat, capabila sa-l puna in practica. “Esti un mare artist” i-a spus Loredana.

Astfel, echipele care merg in etapa urmatoare, marti, 13 decembrie sint: Iulian Canaf, Dragos Chircu si Alexandra Craescu – echipa Loredanei si Cristian Sanda, Liviu Teodorescu si Oana Radu – echipa lui Marius Moga.

Marti, 13 decembrie, incepand cu ora 20.15, toti cei 12 concurenti ramasi in cursa pentru marele titlu vor urca pe scena si vor incerca sa impresioneze prin prestatia lor publicul si antrenorii. Este prima editie in care toti cei patru antrenori isi aduc in ring concurentii in aceeasi seara. Competitia este din ce in ce mai stransa, iar dupa editia de marti seara, doar doi concurenti din fiecare echipa vor merge mai departe. Telespectatorii vor avea din nou un cuvant greu de spus in decizia finala. In urma voturilor acordate de ei, primul clasat va merge direct in etapa urmatoare, iar ceilalti doi, din fiecare echipa, vor intra la “cantecul decisiv”. In functie de prestatia lor, antrenorul va decide cine continua drumul spre “Vocea Romaniei”!

Invitatii speciali ai show-ului de marti seara vor fi cei de la “Sunrise Avenue”, o trupa rock din Finlanda, care a reusit sa cucereasca toate topurile cu hit-ul “Fairytale gone bad”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.