Mălina Olinescu a murit la 37 de ani. Cântăreaţa s-ar fi sinucis

Mălina Olinescu a murit în această noapte. Din primele informaţii, cântăreaţa s-ar fi aruncat de la etajul al şaselea al unui imobil, anunţă Realitatea TV.

După moartea fulgerătoare a Mădălinei Manole, o nouă dramă zguduie muzica românească. Mălina Olinescu s-ar fi sinucis în această nopate. Avea doar 37 de ani.

E cântăreaţa Mălina, nu o ştiţi? E fata Doinei Spataru„, a întâmpinat un vecin echipajul SMURD, care a încercat o jumătate de oră să o resusciteze. „A ameninţat de multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o. De doi ani ameninţă că o face. În relaţia cu iubitul ei nu a fost înţeleasa pe deplin”, a declarat Călin Geambaşu, un apropiat al artistei.

S-a născut pe data de 29 ianuarie 1974, la București și a absolvit liceul de filologie Iulia Hașdeu. Provenind dintr-o famile de artiști (mama, cântăreață consacrată, iar tatăl actor), Mălina iubește muzica și începe să cânte încă de la vârsta de 5 ani, participând apoi la numeroase festivaluri împreună cu corul școlii gimnaziale.

Începând cu anul 1993, după terminarea liceului, Mălina cântă în programele unor cluburi din București.

În 1995 participă la festivalul de muzică ușoară Aurelian Andreescu, secțiunea interpretare unde câștigă premiul I.

În anul 1996, Mălina are șansa să facă parte dintr-o echipă de cântăreți talentați,numită „Școala Vedetelor”,într-un show de televiziune foarte apreciat și urmărit, împreună cu care solista a realizat și numeroase concerte în întreaga țară. Această perioadă a însemnat pentru Mălina rampa de lansare în lumea muzicală și șansa ei de a câștiga un public din toate categoriile de vârstă.

În 1996, participă la Festivalul de muzică ușoară de la Mamaia, unde obține premiul III la secțiunea „Interpretare”.

Citeste totul pe REALITATEA.NET

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.