ADAMO cântă sâmbătă la ÎnTrecerea anilor

• La TVR 1 si  TVR HD, în fiecare sâmbătă, ora 21.00, întâlnire în direct cu Mircea Radu

Muzică pop, folclor, umor, parodii, măşti, chiar şi modă! Şi pe lângă toate acestea, un muzician fabulos care a emoţionat o lume întreagă cu a sa ”Tombe la neige”… ADAMO vine să cânte pe 10 decembrie, la cea de-a zecea ediţie ÎnTrecerea anilor.

Invitatul străin din această seară a intrat în inimile românilor în urmă cu o jumătate de veac şi a rămas acolo, până astăzi. Starul cu milioane de discuri vândute şi milioane de fani, Salvatore Adamo onorează invitaţia lui Mircea Radu şi vine să cânte pentru telespectatorii TVR 1 melodiile ”Tombe la neige” şi „Vous permettez, Monsieur”.

Adamo cântă în nouă limbi diferite şi a reuşit de-a lungul carierei să vândă peste 100 milioane de discuri în întreaga lume. A susţinut numeroase concerte în Franţa, Belgia, Canada, Germania, concerte care au adunat public din toată lumea, inclusiv America.

Primul succes al lui Adamo s-a înregistrat în 1963 cu melodia ”Sans Toi Ma Mie”. Au urmat celebrele ”Tombe la Neige”, ”Vous permettez, Monsieur”, ”La Nuit”, ”Dolce Paola” şi multe altele. Recunoaşterea uriaşului său talent nu a venit doar de la fanii săi de pe tot mapamondul, ci şi din partea Alteţei Sale, regele Albert al II-lea al Belgiei, care, prin decret regal, în 4 iulie 2001, i-a acordat titlul nobiliar de cavaler.

În această ediţie, competiţia va fi între două decade care nu s-au mai întrecut la ÎnTrecerea anilor – anii ‘80, conduşi de Maria Movileanu, şi anii 2000, conduşi de Roxana Popescu. Echipa care câştigă în această seară intră în prima semifinală a sezonului al treilea.

Gabriel Dorobanţu va interpreta melodia „Ochii tăi” si va povesti de ce a preferat să rămână în domeniul muzicii, deşi a fost pasionat de pictură şi chiar a încercat să urmeze un drum în medicină.

Narcotic Sound & Christian D intră în concurs cu melodia „Mamasita” pentru anii 2000. Mircea Radu va afla de la membrii trupei de unde pasiunea pentru portugheză şi care a fost reţeta pentru promovarea genului lor de muzică, muzica de club.

Actorul Radu Gheorghe va parodia la ÎnTrecerea anilor „Au, inima mea”, finalizându-se cu… „Au, banca mea”. Draga Olteanu Matei, Mişu Fotino şi Mihai Mălaimare reamintesc momente de umor din anii ‘80, iar Doru Octavian Dumitru completează cu momentele de umor pentru 2000.

Laura Lavric şi Florica Zaha vor fi responsabile cu momentele de muzică populară ale emisiunii. Mai vin la ÎnTrecerea anilor şi creatoarea de modă Adina Buzatu, dar şi The Pussycat Dolls şi Tina Turner, sub măştile cărora se află interpreţi români foarte cunoscuţi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.