„Fabrica de staruri”. Nicu Alifantis:„Lorena, ai ţipat de la cap la coadă! Prestaţia ta a fost spre jalnic!”

• Lorena, la duel din prima… nominalizare

Deşi au reuşit să se prezinte la un nivel interpretativ mult mai bun decât până acum în concurs, în urma duelului, Beti a părăsit „Fabrica de staruri”, iar Maria continuă concursul. Din păcate, Maria este din nou la duel, fiind nominalizată de juriu pentru eliminare. De data aceasta însă, ea este la duel cu o concurentă redutabilă: Lorena, una dintre cele mai bune voci din concurs. Lorena a fost nominalizată pentru prima dată de juriu şi a rămas la duel, nefiind salvată nici de colegii din casă, nici de către profesorii academiei.

Aroganţa ei, faptul că a ignorat recomandările juriului (care în mod constant i-a atras atenţia să nu se folosească doar de forţa vocii ei), faptul că se consideră foarte bună, că uită să fie modestă i-au atras multe antipatii. În plus, juraţii au văzut la ea o involuţie: Nicu Alifantis – „Lorena, ai ţipat de la cap la coadă! Prestaţia ta a fost spre jalnic!”. La finalul show-ului de duminică seară, când a văzut că e nominalizată şi chiar la duel din prima, Lorenei îi şiroiau lacrimile.

Arpi, concurentul din Cluj a cărui soţie urmează să nască în orice zi de-acum, a fost caracterizat de juriu ca fiind obosit. „Erau două voci la tine, în disonanţă însă”, i-a spus Andrei Gheorghe lui Arpi, despre care şi Nicu Alifantis a fost de acord că nu a fost în cea mai bună formă. Deşi nominalizat la finalul show-ului, Arpi a fost salvat de „steluţele” colegilor din casă.

Pe lângă melodia în concurs, ficare dintre concurenţi a mai interpretat, în afara concursului, câte una sau două melodii în duet cu colegii sau, în cazul Irinei, cu Broono, câştigătorul celui de-al doilea sezon „Fabrica de staruri” din republica Moldova. Andi şi Lorena au interpretat o melodie din repertoriul lui Jennifer Lopez, Doina şi Vladimir au cântat „Nobody Wants To Be Lonely”, Irina, acompaniată la chitară de Andi şi Alex, a oferită o variantă proprie melodiei lui Sting „Fields of Gold”. Tot Irina a fost cea care a cântat cu Broono, câştigător al „Fabricii de staruri”, o melodie de succes din repertoriul acestuia, la finalul emisiunii.

Până săptămâna viitoare, telespectatorii pot vota pentru Maria (02) sau Lorena (10), prin SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.