ProFM a inregistrat cea mai mare crestere in randul radiourilor comerciale

Potrivit datelor furnizate de IMAS/GfK Romania, in perioada 16 ianuarie – 29 aprilie 2012, ProFM a crescut la nivel national cu 35% fata de perioada similiara a anului trecut, adaugand inca 445 000 de ascultatori si ajungand la 1.737.000 de ascultatori. Dintre toate radiourile comerciale, ProFM a inregistrat cea mai mare crestere, ocupand locul II, cu o cota de piata de 8.8 (in 2011 inregistrand 7.1), depasind astfel Radio ZU (8.4), Europa FM (8.2) sau Magic FM.

“Dupa obtinerea acoperirii nationale, am stiut ca va trebui sa reinventam ProFM-ul ca un radio pe gustul intregii tari. Numitorul comun ales a fost sa redescoperim zilnic placerea de a ne simti bine impreuna, sintetizata prin sloganul ‘Legalize Joy’. In jurul acestei idei am refacut programele si campaniile de marketing si am avut de toate, de la ‘curse cu rate de plastic pe Dambovita’ la premiera ‘concertului Voltaj live in metrou’ si de la emisiuni moderate de vedete la difuzarea pentru prima data a celor mai cunoscute melodii. Ne bucuram ca munca din ultimul an a dat rezultate si ca am reusit cea mai mare crestere de audienta din acest sondaj,” declara directorul ProFM, Marius Dobre.

Si pentru a le multumi celor prezenti pe frecventa 108.2 FM in Bucuresti si pe alte frecvente in tara (www.profm.ro/retea), Dj-ii ProFM pregatesc un nou eveniment Legalize Joy la Afi Palace Cotroceni, unde Andra va canta live, in curind. Ea este al doilea artist, dupa Smiley, care performeaza la ProFM Live Session, concept de concert in care artistii canta hiturile de la radio in varianta live cu band, lansat o data cu aniversarea ProFM.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.