Eurovision cu repetitie

Sâmbătă, 27 februarie, de la ora 14.20, emisiunea „Ne vedem la TVR” va avea o ediţie specială dedicată evenimentului Eurovision 2010, care se apropie cu repeziciune.

Marina Almăşan – Socaciu, gazda emisiunii şi coordonatoarea din acest an a proiectului Eurovision 2010, îi va avea ca invitaţi în transmisiunea directă, în afară de finalişti şi organizatori, pe artiştii: Mihai Pocorschi, Mihai Trăistariu şi Gabriel Cotabiţă, pe realizatorul Ştefan Naftanailă, pe impresarii Radu Groza şi Christian Raetscher, pe sculptorul Alexandru Ghilduş, pe Gianina Corondan şi mulţi alţii.

Cu exact o săptămână înainte de Selecţia Naţională, finaliştii vor vorbi despre motivele pentru care cred ca piesa lor merită să plece la Oslo.

Vor fi vizionate clipurile finaliste iar specialiştii vor discuta despre cum trebuie să fie piesa care ar avea şanse la Oslo.

Invitaţii vor analiza prestaţiile şi piesele câştigătorilor concursului internaţional Eurovision, dar şi participările României.

Caricaturistul Popa’s, cel mai rapid caricaturist al lumii, va lansa în cadrul emisiunii tricoul Eurovision 2010, iar publicul şi telespectatorii vor face cunoştinţă cu mascota Lala, în mărime naturală.

Trupa VH2 va interpreta hitul „Fly on the wings of love”, cu care Olsen Brothers,
invitaţii de onoare ai Selecţiei Naţionale din 6 martie, au câştigat, în anul 2000, concursul Eurovision.

Şi nu în ultimul rând, Marina va avea un dialog cu Excelenţa Sa dl. Cristian Istrate, Ambasadorul României la Oslo, despre cum se pregătesc norvegienii pentru finala Eurovision din luna mai 2010.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.