Eurovision 2010: Azi se hotaraste cine va pleca la Oslo

Astazi e ziua finalei Eurovision Romania 2010, in urma careia publicul si cele cinci jurii vor hotari care dintre cele 16 piese ne va reprezenta la Oslo. Show-ul de la Circul Globus va fi prefatat de emisiunea Ne vedem la TVR care va fi transmisă, incepand cu ora 14.20, de sub cupola Circului. Va fi o ediţie la cald din culise, in care publicul larg va afla cele mai importante aspecte organizatorice ale Selecţiei Eurovision din acest an, de la cei direct implicaţi.

La emisiune vor participa şi Olsen Brothers, invitaţii speciali ai Selecţiei Naţionale Eurovision 2010, cu un interviu acordat în exclusivitate Televiziunii Române.

Seara, de la ora 21.10, pe TVR 1, TVR Internaţional şi pe site-ul www.tvr.ro va fi transmisă în direct Selecţia Naţională a concursului Eurovision 2010, coprodusa în premieră de Televiziunea Română şi ziarul Adevărul.

Spectacolul, prezentat de Valentina Pelinel şi Horia Brenciu – ajutaţi din Camera Verde de Gianina Corondan, va fi găzduit de Circul Globus din Bucureşti.

În premieră, cele 16 piese finaliste din concurs vor fi jurizate de către cinci jurii  de specialişti de notorietate zonală şi naţională din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara şi Craiova. Notele din partea specialiştilor vor conta pentru 50% , restul de 50% fiind alocat telespectatorilor care vor putea, în premieră, să-şi exprime preferinţele prin televoting, în mod gratuit, pe durata întregii evoluţii a artiştilor.

Compozitorul cântecului ce va câştiga selecţia Naţională va intra in posesia unui autoturism Seat Ibiza, iar interpretul/a care ne va reprezenta la Oslo va primi un trofeu special creat pentru acest eveniment de sculptorul Alexandru Ghilduş. Invitaţi speciali la acest eveniment vor fi Olsen Brothers din Danemarca, câştigătorii concursului Eurovision, ediţia 2000, cu piesa “Fly On The Wings Of Love”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.