Divertis inaugurează un nou club: Hard Joke Cafe

Duminică seara, pe 7 martie, de la ora 20.30, ”Divertis-Land of Jokes” îşi redeschide porţile la Pro TV şi vine cu multe noutăţi la început de primăvară. În ediţia de debut a acestui sezon glumele se vor ţine lanţ, se va inaugura un nou club populat cu personaje pestriţe, Flacăra violet va intra şi ea în scenă, iar Nemuriciul îşi va face de cap cu celebre evenimente şi personaje istorice.

Grupul de umorişti din Ţara Glumelor (Silviu Petcu, Doru Antonesi, Cătălin Mireuţă, Doru Pârcălabu, Cristian Greţcu, Florin Constantin, Paula Chirilă, Ioan Gyuri Pascu, Ela Prodan, Marius Aciu, Cosmin Seleşi, Ana Maria Mirică, Ciprian Fanaca, Simona Stoicescu, Bogdan Cotleţ, Dalma) va inaugura duminică seara un nou club, ”Hard Joke Cafe”, locul unde îşi vor face apariţia personaje colorate, ce ţin prima pagină a ziarelor şi revistelor la fel de … colorate:

Inaugurăm un nou club de noapte pentru fete uşoare şi de zi pentru bărbaţi grei (cu Lamborghini, Masseratti), care se va numi Hard Joke Cafe, unde-i vom întâlni pe cei care, neavând unde să muncească ziua, taie frunze la câini noaptea”, dezvăluie Silviu Petcu. ”În Hard Joke Cafe vor apărea fetele de la paginile 1, 3 şi 5 ale revistelor colorate, asistentele siliconate ale oamenilor deştepţi din televiziune, băieţii de bani gata de tocat, fotbalişti în cantonament, patroni de cluburi de pierzanie, creatori de modă care nu caută publicitatea, în general oameni de nimic care fac mult. Nu vom uita însă nici prima iubire: oamenii politici, pe care îi vom readuce în faţa telespectatorilor, ca să nu uite că nu Parlamentul, ci Divertis este Land of Jokes”, glumeşte Silviu Petcu.

Prima ediţie ”Divertis – Land of Jokes” din acest sezon nu va rata nici celebra Flacără violet, al cărei traseu va fi urmărit cu mult umor, dar şi interes: de la ceaunul vrăjitorului Manolea, la Boc şi la Băsescu. Telespectatorii vor urmari imagini de la ziua lui Ion Iliescu, dar vor face şi o incursiune în istoria românilor alături de Nemurici. Personajul lui Ioan Gyuri Pascu nu stă degeaba:

Nemuriciul tocmai a încheiat o nouă serie de filmări: vom afla cum a cunoscut-o Ceauşescu pe fermecătoarea sa soţie, savant de renume mondial, vom ajunge în vizită la Mama lui Ştefan cel Mare, la bătăliile lui Mihai Viteazu înainte de înscăunarea de la Alba Iulia. Şi, nu în ultimul rând, vom afla cum şi-au cucerit românii independenţa în 1877”, a mai spus Silviu.

Divertis – Serviciul Roman de Comedie revine si el la Pro TV, cu o ediţie dedicată Zilei Femeii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.