EUROVISION Hotel FM a castigat finala si va merge la Düsseldorf!

UPDATE 3: Rezultatele juriului: Adi Cristescu 35 de puncte; Dalma 39; Leticia 47;  Silvia Stefanescu 28; Blaxy Girls 14; Claudia Pavel 19; Laurentiu Cazan 57; Dan Helciug 41; Distinto 44; Directia 5 105; Ralssa 9; Hotel FM 116; Mihai Alexandru 84.

Iata un juriu corect! Ma bucur sa spun ca m-am inselat. Hotel FM ne va reprezenta la Eurovision, in concursul de la Düsseldorf!, scrie Florin Budescu pe Stareapresei.ro

===

UPDATE 2: Remarc bunul simt al lui Johnny Logan, care alege sa faca backing vocals la terta de sus, pe “Hold me now”, pentru Daniel Iordachioaie. Finete!

===

UPDATE 1: Adica Biondo, cu o piesa mult mai buna, nu au fost buni, nu? Ca nu erau “de-ai nostri, dintre noi”. Ianna & Distinto sunt de-ai nostri, de-ai lui Christian Raetscher, membru in juriul preselectiei, impresarul international care l-ar fi adus la finala Eurovision pe Johnny Logan.

Iar daca l-a adus pe Johnny Logan, normal, din rezerva, o melodie lipsita de originalitate, pastisa stilistica dupa hitul “Shine” al grupului Biondo, conduce in televoting cu peste 300 de voturi (1560 la 1321) in fata celor de la Hotel FM.

Ciudat este ca Directia 5 a scos un rezultat slab (locul 4, cu 915 puncte), fata de cat de buna este piesa lor concurenta. Acum miza se muta pe votul juriului. Dupa cum stiu eu juriile Eurovision, Ianna, Anthony Ikwuagwu Uchenna & Distinto sunt virtuali castigatori.

Imi doresc sa gresesc.

===

Am retinut, printre membrii juriului, prezentele urmatorilor: Adrian Ordean, Alexandra Cepraga, Andrei Tudor, Eduard Carcota, Chiara, Nyamh Kavanah, Lucian Avramescu, Olivier Van Houtte, Daniel Iordachioaie, Dan Manoliu.

Ciudat! Domeniul SRTV este http://www.tvr.ro? Ei bine, am incercat sa-l accesez in acest moment, ca sa vad exact componenta juriului, dar… problem loading page. Baieti, ar trebui sa fiti cei mai tari din parcare si din mass-media, avand in vedere cati bani investim cu totii in voi. Ce faceti? Looking up?…

Primul interpret competitiv este Dalma, insa melodia este obscura. Pe de alta parte, faptul ca suntem anuntati ca Adi Cristescu este primul lider in televoting este o partinire din partea organizatorului, indiferent daca a facut-o intentionat, din greseala sau din prostie.

Mai trebuie sa spunem ca faptul ca Adi Cristescu, care a intrat primul in competitie, este primul lider in televoting, demonstreaza cu varf si indesat ca am avut dreptate: daca votarea incepe cu interpretarea primei melodii, primii concurenti intrati in competitie sunt avantajati de organizator, pentru ca aceasta este psihologia umana si trendul firesc al lucrurilor.

Paula Seling a descoperit ca se accentueaza corect Sucéviţa. Dupa ce criterii sunt alesi figurantii, folositi pe post de public de pe la mese, ca deja, pe baza unui jeton (!@#$?), unul dintre acestia a si castigat un concediu in Bucovina.

Frumusica expozitia piesei Leticiei, din pacate, dincolo de aceasta, nu mai gasesti nimic. Iar sonoritatea si ritmica duce clar spre Chris Martin & Coldplay.

Vreau sa votez. Numarul 1222 suna ocupat. Mai incerc. Reusesc. Imi tine un speech. Cu placere. Am votat Hotel FM si Directia 5. Mi se par cele mai bune piese. Le urez succes si m-as bucura sa castige oricare dintre ei. Mai ales baietilor de la Oradea, care au fost nedreptatiti anul trecut, dupa parerea mea.

Foto: star-gosspip.com

Citeste totul aici

One thought on “EUROVISION Hotel FM a castigat finala si va merge la Düsseldorf!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.