Baruta, Hotel FM: “Ma bucur ca e posibila o competitie corecta!”

Este foarte placut sa constati ca, dupa atata amar de vreme, se face in sfarsit dreptate, in sensul ca invinge favoritul valoric. Noaptea trecuta am avut doua motive de bucurie. Primul, ca a invins favoritul valoric, scrie Florin Budescu pe StareaPresei.ro. Al doilea ca, dupa atatia ani de aranjamente pana la limita abjectiunii, in sfarsit nu s-au facut aranjamente ori acestea nu au fost prevalente in fata valorii concurentului invingator. Am stat de vorba cu liderul Hotel FM, compozitorul oradean Gabriel Baruta.

Va felicit pentru acest succes!
Cel mai mult ma bucur ca se poate o competitie corecta in Romania. Tot ce s-a intamplat a fost pe bune!

Cum a fost, cu Eurovision in noaptea de Revelion?
A fost o atmosfera magnifica pentru mine. Combinatia dintre Revelion si Eurovision a fost un punct extraordinar. Ne-am simtit foarte bine, ne-am auzit foarte bine, cu echipa TVR am colaborat foarte bine, tot ce am cerut am primit. A fost o atmosfera foarte frumoasa intre concurenti, de colegialitate, nu au existat discutii intre noi, ne-am felicitat. A fost ok.

Cum e acum David?
Este foarte fericit!

Care ati simtit voi ca este principalul vostru concurent in competitie?
Sincer sa fiu, Ianna, Anthony Ikwuagwu Uchenna & Distinto, apoi Claudia Pavel si Directia 5. Ei erau…….

Citeste totul aici

3 thoughts on “Baruta, Hotel FM: “Ma bucur ca e posibila o competitie corecta!”

  1. cica…n/ati auzit de mine…nu/i corect!!!! sunt cel mai bun pictor din Romania , dar nu pot sa scot capul in lume fara laptop!!hi!Hi! acu chiar am ajuns la limita de jos a rusinii….i/am citit cv si e muzician autotidact….asta doar stie sa foloseasca un program….ca e astia mici de a 5-a care stiu si ei sa compuna!!!hi! parca nu m/as lauda la oslo ca sunt din romania sa nu/mi spuna ce valoare am!!!ca si asa as crapa de rusine!!!cu toata valoarea tastaturii…treziti-va romani….oare am scris bine…sa nu confund epoca!!!Bleah! cica xompozitor de trei acorduri, vecinu de la trei sare 7 ani si stie mai multe acorduri! pacat de pian!!!

  2. david, au noroc ca vocea ta acopera (BIIIIP). ai grija cu cine…ca asa e proverbu romanesc.ma bucur ca nu te accepta la oslo ca iti scadea din valoare in asociere. david iti doresc succes! se poate spune ca esti o voce importanta daca reusesti sa acoperi incompetenta! best, ana

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.