Ethan Hawke vine la Balului de caritate de Halloween


Editia de anul acesta a Balului de caritate de Halloween – care va avea loc pe 31 octombrie, la Palatul Parlamentului – se anunta a fi una cu totul speciala.

Leslie Hawke, presedinta Asociatiei Ovidiu Rom, a anuntat ca fiul ei, Ethan Hawke, si-a confirmat prezenta la Bal, iar Mark Gitenstein, noul ambasador al Statelor Unite, va fi cel care va adresa discursul-cheie al serii.

Madonna si-a dorit sa sprijine cit mai mult evenimentul care va avea loc la de Halloween la Palatul Parlamentului. Si pentru ca prezenta ei nu va fi posibila, cintareata a confirmat faptul ca va dona un obiect personal care va fi scos la licitatie sau va fi dat ca premiu la tombola.

La început n-am fost sigură că ar trebui să mai organizăm încă un eveniment de asemenea anvergură, luând în considerație criza financiară, dar Balul de Halloween din acest an se conturează a fi cel mai interesant de până acum. Sper că oamenii ne vor sprijini în continuare în munca noastră, prin intermediul balului, chiar dacă în acest an vor trebui să caute puțin mai adânc în buzunare. Anul trecut am strâns peste 80% dintre fondurile noastre prin intermediul Balului de Halloween, direct sau indirect.” spune Leslie Hawke.

Rata în crestere a abandonului scolar în România a determinat Asociatia Ovidiu Rom să lanseze, în luna iunie, campania de sensibilizare a opiniei publice “Scoala te face mare”. Vedete din Romania, printre care Cabral Ibacka si Andreea Marin Banica, au sprijinit aceasta campanie, care a stirnit reactii sociale aproape imediate. Anul acesta, chiar ambasadorul Statelor Unite isi va arata sprijinul fata de campania initiata de Asociatia Ovidiu Rom.

Si Ethan Hawke a fost de acord ca “Scoala te face mare”. Actorul de doua ori nominalizat la premiul Oscar va filma anul viitor un spot tv prin care va sustine campania initiata de Asociatia Ovidiu Rom.

Editia globala, care va avea loc pe 31 octombrie, la Palatul Parlamentului, vor permite Asociatiei Ovidiu Rom să continue eforturile de a aduce fiecare copil din România la scoală.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.