Dana Rogoz şi Yorick, o dublă aniversare cu multă muzică


Pe 26 septembrie, Dana Rogoz se pregăteşte pentru o super petrecere şi o dublă aniversare: ziua ei de naştere şi ziua cînd Yorick, căţelul ei, a devenit un membru important în familie.

Interpreta personajului Andreea Popeangă în serialul de comedie “State de România”, difuzat de ProTV din 28 septembrie, Dana Rogoz şi-a făcut deja un plan pentru a-şi sărbători cei 24 de ani.

Voi face o petrecere la mine acasă şi cum prietenii mei sînt obişnuiţi să fie ceva tematic, anul acesta îi invit la un karaoke party. Pe video-proiectorul prin care ne uităm la filme de obicei, voi pune videoclipuri de karaoke”, spune Dana, care se pregăteşte pentru un nou sezon al emisiunii “De Suflet”, pe ProTv Internaţional.

Yorick va beneficia şi el din plin de ceea ce se va întîmpla sîmbătă acasă la Dana şi va fi cu siguranţă în centrul atenţiei celor peste 20 de invitaţi, prieteni apropiaţi, colegi de platou şi nu în ultimul rînd foşti colegi de facultate ai vedetei ProTv Internaţional.

Yorick va împlini şi el un an de cînd a venit la noi în casă şi ca un cadou, îl voi lăsa să mănînce ceea ce de obicei nu are voie. De exemplu, puţin tort şi ştiu că va fi foarte fericit,” adaugă actriţa din serialul “State de România”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.