Emisia OTV ar putea fi reluata

Dan Diaconescu a cerut, marti, Consiliului National al Audiovizualului (CNA) sa „ingroape securea razboiului”, precizand ca a preluat 2 licente din Romania si va solicita acordul CNA ca OTV sa emita din nou pe una din acestea, conform site-ului http://stirileprotv.ro.

La finalul sedintei CNA de marti, Laura Georgescu, presedintele Consiliului, i-a anuntat pe membrii CNA ca Dan Diaconescu a venit in institutie si ca doreste sa aiba o discutie cu Consiliul.

Laura Georgescu a precizat ca a purtat o discutie telefonica luni, dupa ora 22.00, cu Dan Diaconescu, in care acesta si-a manifestat dorinta de a se vedea cu membrii CNA. De asemenea, Laura Georgescu a spus ca vrea sa poarte aceasta discutie in mod public, cu presa de fata.
Membrii CNA au parut foarte surprinsi de aceasta intrevedere cu Dan Diaconescu, care nu se afla pe ordinea de zi a sedintei de marti a Consiliului.

Dan Diaconescu a spus ca doreste sa reia emisia OTV, iar in acest sens detine patru licente audiovizuale – doua din strainatate, cu acoperire in Uniunea Europeana, si doua din Romania, prin societati la care a preluat controlul.

„Am cerut aceasta intrevedere, consfatuire, din urmatorul considerent. Noi nu vrem sa ocolim, nu vrem sa facem subterfugii. Noi vrem sa facem totul la vedere si evident cu directa colaborare cu dumneavoastra intr-o problema extrem de delicata. Dupa cum stiti, avem un proces in derulare, in faza recursului, care ar fi in luna septembrie. Dar, dincolo de acest proces, noi am actionat in cateva sensuri. Am obtinut doua licente pe teritoriul Uniunii Europene, in baza carora am putea emite si de maine. In aceasta maniera nu am mai avea raporturi directe cu CNA, ci doar cu firmele de cablu. Nu am mai avea cu dumneavoastra acea conlucrare. Sincer, nu vrem sa ajungem sa emitem in acest fel, dintr-o alta tara, semnalul sa se ridice din acea tara, iar aici sa avem contracte doar cu firmele de cablu”, a spus Dan Diaconescu.

 

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.