Chiar daca e experta in preparate sofisticate, Aida, castigatoarea MasterChef, ar manca oricand o pizza

In aceasta dimineata, castigatoarea emisiunii MasterChef la ProTV a venit cu  mari emotii in studioul Alarma ProFM, prima emisiune in care a povestit experienta prin care a trecut. Dj-ii ProFM Gicu si Nicolai au luat astfel primele reactii ale Aidei Parascan:

image

„Vreau sa scriu o carte cu ceea ce fac eu in bucatarie, de la preparate simple pana la unele complexe si sa aprofundez cunostintele in domeniul culinar, sa descopar si sa invat cat mai multe culturi gastronomice si bineinteles sa urmez o scoala si sa iau o diploma.”

image

Si telespectatorii Stirilor ProTv au putut sa o urmareasca in aceasta dimineata in direct din studioul ProFM, Aida spunand ca nu are niciun plan deocamdata cu suma de 50.000 de Euro castigata la MasterChef si nici nu s-a hotarat daca ramane definitiv in Romania sau se intoarce in Italia.

„Voi ramane in tara pe perioada verii si ma voi gandi pana in toamna ce voi face, dar, de exemplu, nu cred ca e o idee buna sa imi deschid o afacere, cum am mai fost intrebata pentru ca nu cunosc inca piata si mai am multe de descoperit in acest domeniu.”

image

Ea a povestit ca prima data a gatit la 10 ani o ciorba pentru parintii ei, care a fost un dezastru. Nimeni nu a mancat din ea, dar apoi am invatat sa gatesc din necesitate, povestindu-le ascultatorilor ProFM ca exista un anumit fel de mancare preferat, pe care nu l-ar refuza niciodata. In ciuda preparatelor foarte sofisticate pe care le-a pregatit la MasterChef, ea ar alege sa manance oricand pizza.

Nici la Alarma ProFM, castigatoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii nu a scapat de teste, singura diferenta fiind ca aici a lipsit presiunea, insa proba propusa de Gicu si Nicolai nu a fost usoara.

image

Noi ne-am gandit la perioada studentiei si la mancarea pe care ne-o pregateam in camin si cel mai mai bine ar fi sa aflam ce am putea prepara din ingrediente printre care se numara margarina, parizer, branza, pateu, iaurt, mustar, salata, rosii, a  spus Gicu, adaugand ca ma astept ca Aida sa pregateasca pateu flambat cu reductie de cascaval.

Nu a fost cazul, ea a facut cateva sandvisuri delicioase si frumos aranjate, al caror proces de preparare va putea fi urmarit si pe  www.profm.ro. ar fi sa aflam ce am putea prepara din ingrediente printre care se numara margarina, parizer, branza, pateu, iaurt, mustar, salata, rosii, a  spus Gicu, adaugand: „ma astept ca Aida sa pregateasca pateu flambat cu reductie de cascaval. ” Nu a fost cazul, ea a facut cateva sendvisuri delicioase si frumos aranjate, al caror proces de preparare va putea fi urmarit si pe  www.profm.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.