Elton John sustine că a făcut sex cu un spion KGB pe acoperişul unui hotel din URSS

downloadCântăreţul britanic Elton John a dezvăluit într-un interviu recent faptul că a făcut sex cu un spion KGB pe acoperişul unui hotel, în timpul unei vizite pe care a efectuat-o în fosta Uniune Sovietică în anul 1979.

Artistul în vârstă de 66 de ani recunoaşte că a întreţinut relaţii sexuale cu acel agent, care lucra pentru KGB şi încerca să îl compromită, informează femalefirst.co.uk, site citat de Mediafax. Potrivit declaraţiilor celebrului cântăreţ, poliţia secretă sovietică îl plasase pe acel spion în anturajul său cu misiunea de a-l supraveghea pe Elton John în fiecare clipă, pe durata prezenţei acestuia în fosta Uniune Sovietică.

„Am fost în Rusia în 1979 şi ştiam că eram supravegheat în orice clipă. Aveam un interpret, pe care ei l-au implantat cu multă inteligenţă în anturajul meu. Am sfârşit prin a face sex cu el pe acoperişul hotelului”, a declarat Elton John pentru The Observer.

Elton John, homosexual declarat, care are doi copii – Zachary, în vârstă de doi ani, şi Elijah, în vârstă de opt luni – cu partenerul său de viaţă David Furnish, va merge în Rusia în luna decembrie pentru a-i sprijini pe cetăţenii acestei ţări care protestează faţă de legislaţia anti-gay din Rusia. Artistul recunoaşte totodată că va trebui să fie foarte atent la ceea ce va spune în timpul acelei vizite.

„Trebuie să merg la Moscova în decembrie. Trebuie neapărat să mă duc acolo. Şi va trebui să mă gândesc cu mare atenţie la ceea ce voi spune acolo. Există două curente de idei: să-i opreşti pe toţi care merg acolo, să interzici toţi artiştii care merg în Rusia. Dar, procedând astfel, îi laşi în urmă pe oamenii care sunt gay, care suferă din cauza legislaţiei anti-gay, într-o izolare completă”, a adăugat artistul britanic.

„În calitate de homosexual, nu pot să-i abandonez pe acei oameni, să-i las să se descurce singuri, fără să mă duc acolo şi să îi sprijin. Nu ştiu ce se va întâmpla, dar trebuie să mă duc acolo”, a spus Elton John.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.