Dorian Boguta, pe covorul rosu la Venetia


Dorian Boguta, unul dintre protagonistii serialului “Efect 30”, a pasit, pe 3 septembrie, pe covorul rosu in cadrul Festivalului International de Film de la Venetia. Actorul joaca alaturi de Monica Barladeanu in productia „Francesca”, filmul de debut al regizorului Bobby Paunescu. Pelicula romaneasca a fost prezentata in deschiderea sectiunii „Orizzonti” a Festivalului.

Francesca” (regia: Bobby Paunescu, producator: Cristi Puiu) este productia care mi-a oferit sansa de a ajunge pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Venetia. Ce isi poate dori mai mult un actor decat ca munca lui si a colegilor sai sa fie apreciata la un asemenea nivel? Este o productie importanta care se bucura de aprecierea criticilor de film”, a declarat Dorian Boguta.

In sectiunea oficiala a Festivalului de la Venetia participa 24 de pelicule, prezentate in premiera mondiala. Acesta este unul dintre cele mai importante evenimente de gen organizate in Europa si are loc in intervalul 2-12 septembrie.

“Efect 30” are in distributie doi protagonisti care au trait emotiile participarii la un festival de film de talie internationala. In luna mai anul acesta si Andreea Raicu, partenera lui Dorian din serial, a fost prezenta pe covorul rosu in cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.