Doinita Oancea, insarcinata din nou

Doinita Oancea revine ACASA in telenovela Ingeri pierduti, miercuri, 18 IMG_8605_resizeseptembrie, de la ora 20.30, in rolul Aurei, o femeie greu incercata de viata, care se pregateste sa aduca pe lume un copil.

Aura (Doinita Oancea) este o femeie enigmatica, cu o poveste de viata tulburatoare, care apare in actiunea telenovelei insarcinata in ultimele luni:

Nu este pentru prima data cand joc rolul unei femei insarcinate. Nu e deloc usor sa joci ceva ce nu ai trait, sa te pui in pielea unei femei care poarta in pantece un copil si sa-ti imaginezi de fapt, spune Doinita Oancea.

IMG_8679_resizeAura este un personaj provocator, de care Doinita Oancea s-a atasat din prima clipa: Imi place personalitatea, curajul nebun de care da dovada in situatii critice si puterea de a mai crede in oameni dupa tot ce i s-a intamplat in viata.

Intalnirea Aurei cu Robi (Augustin Viziru) va fi una care le va schimba destinele: Eu si Augustin Viziru am mai fost colegi de platou in Regina, dar personajele noastre nu s-au intersectat prea mult. E prima data cand povestea noastra „se impleteste”… si vreau sa cred ca ne-a iesit :), adauga Doinita Oancea.

Desi la prima vedere pare o persoana mai dura, in urma experientelor traumatizante din trecut, Aura este o femeie sensibila, cu un suflet cald, care isi doreste sa fie iubita si sa daruiasca iubire:
Aura este o fata chinuita, care trece printr-o drama. II este teama de momentul in care va aduce pe lume copilul. De ce sau de cine ii este teama Aurei (Doinita Oancea), telespectatorii vor afla urmarind telenovela Ingeri pierduti, de luni pana joi, de la 20.30, ACASA, si online pe voyo.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.