Doctorul Nicolae Bacalbasa i-a daruit lui Toni Grecu o caricatura

• Miercuri, 9 noiembrie, de la 20.30, la “Serviciul Roman de Comedie”

Doctorul Nicolae Bacalbasa, probabail cel mai cunoscut medic care apare la TV, un personaj colorat si cu mult umor, vine la “Serviciul Roman de Comedie” miercuri seara, de la 20.30. Incantat de invitatul sau, Toni Grecu marturiseste ca editia din 9 noiembrie de la Pro Tv este una plina de savoare:

Doctorul Bacalbasa este foarte hazliu si are multe povesti, este un om cu mult umor care va face la SRC propriul sau show”, promite Toni. Doctorul Bacalbasa va jongla cu glumele in Casa PROporului si isi va surprinde interlocutorul si cu un cadou: o caricatura pe care a adus-o special pentru Toni Grecu, dar si o parte din cartile sale.

In aceeasi editie, medicul Nicolae Bacalbasa le va cunoaste pe Oana Zavoranu (Aniela Petreanu) si pe mama acesteia, Marioara (Monica Anghel), care vin cu o problema foarte serioasa: vor sa ceara parerea avizata a unui medic in chestiuni serioase. In spiritul evenimentelor recente, “Serviciul Roman de Comedie” investigheaza recensamantul intr-o casa de rromi intorsi din Anglia, dar si acasa la Oana Zavoranu (Aniela Petreanu).

Iar in “Clanul Lupilor”, se sarbatoreste ziua de nastere a lui Titel, petrecere care se incheie cu un final neasteptat. Gala premiilor Boul de Aur continua si ea miercuri seara, la Pro Tv, cu premiati unul si unul: soferul care a condus masina lui Dan Diaconescu direct in apa Dambovitei, un calugar prins la Mitropolie cu cutite la brau si o postarita care a dat bijuteriile din casa si banii pensionarilor unei vrajitoare, care sa-i spuna cat de mult o iubeste sotul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.