DIVA Universal – prima aniversare cu seriale in premiera

• Universal Networks International (UNI) aniverseaza un an de la lansarea in Romania a postului Diva Universal, timp in care Diva a rămas canalul internaţional numărul unu, pe target femei 25-55 din mediul urban.

De la lansarea din 3 octombrie 2010, Diva Universal – creat sub sloganul „Televiziunea care te sărbătoreşte!” – a reuşit să cucerească publicul tinta din România, prin programele de succes la nivel internaţional, difuzate în premieră, dar şi prin stilul propriu, plin de viaţă.

În ultimul an, din programul postului TV au făcut parte seriale, cum ar fi “Soţia perfectă”, cu Julianna Margulies, care de curând a obţinut un prestigios premiu Emmy, două premii Screen Actors Guild şi o nominalizare la Golden Globe pentru rolul interpretat în serial.
Grila de programe din această toamnă le oferă telespectatorilor un mix incitant de seriale de succes şi filme pline de inspiraţie, dar şi sezoane noi din cele mai îndrăgitele seriale.

În septembrie, telespectatorii pot urmări pentru prima dată în România sezonul 4 din „Soţii de militari”, exclusiv la Diva Universal, cu două episoade în fiecare miercuri de la 21.00.

Patricia Arquette s-a întors în ultimul sezon din celebrul serial „Mediumul”, sezonul 7 (în fiecare joi de la 22.00), iar detectivii Goren şi Eames fac din nou echipă în sezonul 10 şi ultimul al serialului de succes, „Lege şi ordine: Intenţii criminale”, de asemenea o premieră teritorială (în fiecare luni, de la 21.00). Fanii serialului „Fetele Gilmore” se pot bucura în această toamnă de noi sezoane (de luni până vineri, de la 20:00).

În octombrie, tinerii poliţişti din serialul „Ofiţeri începători”, cu Missy Peregrym în rolul principal, se întorc, în sezonul 2, în premieră exclusivă la Diva Universal, pe 31 octombrie, la 21.00.
Acest serial urmăreşte cinci poliţişti începători care au absolvit de curând academia de poliţie.

*********

Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment din lume, furnizând conţinut şi branduri de calitate în 150 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia. Portofoliul include brandurile – Sci fi Universal, Universal Channel, Diva Universal, Studio Universal şi 13th Street Universal, iar acum şi E! Entertainment Television, The Style Network şi Golf Channel, în urma achiziţiei de către Comcast Corporation.
Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume în dezvoltarea, producţia şi marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. Comcast Corporation deţine o majoritate de acţiuni de 51% din NBCUniversal, iar restul acţiunilor de 49% sunt deţinute de GE.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.