Cabral – de ziua lui, in America

• Cabral pleaca impreuna cu echipa ProTv International la Las Vegas, imediat dupa ziua lui.  Prezentatorul “Povestirilor de noapte” va merge astfel pentru prima data in America

Inceputul lunii octombrie aduce romanilor din America, dar si telespectatorilor ProTv International un eveniment important. Aflat la cea de-a 11 editie, Campionatul Romanesc de Fotbal din Las Vegas (Romanian Soccer Festival Las Vegas) se va desfasura pe 8 si 9 octombrie si va aduna pe terenul de fotbal mai multe echipe romanesti, printre care Las Vegas, Toronto, Sacramento, Portland, San Francisco, Los Angeles, Washington.
Prezentatorul “Povestirilor de noapte”, Cabral, care este maestru de ceremonii al evenimentului si care va realiza, alaturi de echipa ProTv International o serie de reportaje cu romani de succes din comunitate, va pleca in Statele Unite imediat dupa ziua lui, pe care o sarbatoreste pe 4 octombrie. A doua zi, pe 5 octombrie, se va imbarca alaturi de echipa ProTv International si se va pregati in acelasi timp pentru un zbor lung, subiect pe seama caruia glumeste spunind:

Am 2 m si 115 kg. Facut pachet intr-un scaun de avion pentru mult prea multe ore, nu voi gasi nici o placere in asta, sunt sigur! Daca nu mai pot si nu mai pot, o iau la pasul piticului prin avion, ma apuc de fandari si flotari, ma intind printre randurile de scaune…, gasesc eu o metoda”. Si numai bine ca se antreneaza din avion, pentru ca, dupa cum spune chiar el “voi avea onoarea sa dau startul meciurilor si sa prezint festivitatea de premiere. Asta e bine, caci daca m-ar fi pus sa si joc fotbal se transforma in Campionatul American de Comedie pe Iarba. N-am pic de talent!”.

Turneul de fotbal din America, devenit deja traditie, este organizat de Ovidiu Ene, presedintele Rapid Las Vegas, echipa gazda a turneului in care activeaza ca membru onorific Rica Raducanu.

Cei doritori sa afle mai multe informatii pot accesa website: www.rapidlasvegas.com, pot suna la numerele 1-702-219-6378  (Ovidiu Ene) sau  1-702-275-5504 (Catalin Nistor) sau pot scrie pe adresa ovidiulasvegas@msn.com.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.