Din culisele „Fabricii de staruri”, cu Liza Sabău

• Primele informaţii de la „spionul” TVR în casa „Fabricii de staruri”

După primele nominalizări, se tulbură liniştea. Reporterul TVR Liza Sabău, cantonată în casa „Fabrica de staruri”, aduce primele ştiri despre concurenţii înscrişi în proiectul recent lansat de TVR şi PrimeTV.

Andi şi Alex, doi dintre concurenţi, au compus o piesă de dragoste într-un timp record: doar o oră. Textul melodiei este în limba română şi vorbeşte despre o despărţire dureroasă. Alex, care nu este un bun cunoscător al limbii române, a reuşit să reţină uşor versurile şi chiar să le înţeleagă. Irina, altă concurentă, a declarat că este îndrăgostită de această piesă, iar în cabine piesa celor doi lor s-a cântat continuu. Oare vom vedea în curând un duet între Andi şi Alex pe scena „Fabricii de staruri”, interpretând această melodie?

Pe parcursul repetiţiei şnur de dinaintea show-ului de sâmbătă seară, Nicu Alifantis i-a certat pe concurenţi, deoarece aceştia nu reuşeau să se concentreze. Juratul Nicu Alifantis a purtat o discuţie destul de serioasă cu Mihai înainte ca acesta să intre pe scenă, cerându-i concurentului să nu se piardă cu firea şi să se concetreze atât pe melodie, cât şi pe mişcarea scenică. După încheierea show-ului live de sâmbătă seară, Mihai, unul dintre cei doi nominalizaţi pentru eliminarea din proiect, nu s-a arătat deloc deranjat de faptul că nu a primit nicio steluţă din partea colegilor pentru a fi salvat. Dimpotrivă, singurul lucru care îl preocupa a fost acela că a cântat slab.

După concertul de sâmbătă seară, Patricia, cealaltă concurentă nominalizată pentru eliminare, era hotărâtă să renunţe. A fost însă convinsă de colegele ei să-şi mai acorde o şansă.

Doina şi Cristina sunt singurele concurente care încă nu s-au împăcat cu ideea camerelor de filmat din casă. Ele merg la duş la 5 dimineaţa, în speranţa că nimeni din regie nu este pe fază şi nu le vede… Mihai pare a fi concurentul cel mai natural, firesc şi împăcat cu camerele de filmat.

Denis, care consideră că nu are nevoie de lecţii de canto, continuă să joace rolul de macho. După ce a cunoscut-o pe Liza Sabău, reporterul TVR, el a rugat-o să se aşeze într-un anume loc în public la spectacolul de sâmbătă, spunând că, pentru o interpretare cât mai bună, are nevoie să o privească, mărturisindu-i că îi transmite o energie pozitivă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.