Diana Dumitrescu va fi fata cea rea in noua productie ACASA

Diana Dumitrescu va juca din toamna in cea mai noua productie MediaPro Pictures pentru ACASA, rolul unei fete rele, un personaj negativ care se anunta a fi altfel decat tot ce a interpretat pana in prezent.

Mai mult decat atat, Diana va avea si un look nou pentru acest proiect.

Am terminat filmarile pentru serialul de epoca “Aniela” si, dupa ce voi incheia proiectul “Dansez pentru tine”, voi pleca intr-o vacanta lunga de aproape o luna. Voi avea timp sa las deoparte toate alintaturile Polixeniei, sa ma odihnesc si sa ma refac dupa antrenamentele pentru concurs si voi reveni in forma maxima pentru acest nou rol, care se anunta a fi altfel decat toate cele pe care le-am jucat pana in prezent”, marturiseste Diana.

Pentru vedeta ACASA, rolul negativ din productia cu aer exotic, care spune povestea de iubire dintre un arab si o romanca, este o noua provocare:

Sunt foarte fericita ca voi juca in urmatorul proiect ACASA, este un proiect de care telespectatorii se vor indragosti la prima vedere. Nu pot sa divulg foarte multe lucruri, dar ce am citit pana acum ma face sa cred ca acest proiect va fi lovitura toamnei”.

Marti, 13 aprilie, de la ora 22.30, Diana va fi prezenta in studioul emisiunii “Povestiri de noapte”, pentru a vorbi despre cea mai noua experienta din cariera ei.

2 thoughts on “Diana Dumitrescu va fi fata cea rea in noua productie ACASA

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.