Despre distincţia primită la Roma de Principesa Margareta, la Ora Regelui de la TVR 1

• Sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 13.00
 

În această sâmbătă, la Ora Regelui, telespectatorii TVR 1 îl vor cunoaşte pe fotograful oficial al Casei Regale din România şi vor afla despre distincţia cu care a fost recompensată  Principesa moştenitoare Margareta la Roma cu câteva zile în urmă. De asemenea, ediţia din 10 noiembrie mai cuprinde şi partea a doua a documentarului Mihai I al României, premiat de Asociaţia Profesioniştilor de Televiziune din România la capitolul documentar istoric.

La Roma, Principesa moștenitoare a fost distinsă cu Marea Cruce a Ordinului Regal Sfânta Isabel a Portugaliei, pentru merite în domeniul caritabil. Principesa Margareta a oferit echipei TVR un scurt interviu despre vizita pe care a făcut-o la Roma, unde Alteţa Sa Regală a avut şi câteva întâlniri importante pentru România.

Să fii fotograful Majestăţii Sale poate părea o treabă dificilă. În ediţia din 10 noiembrie a emisiunii Ora Regelui vom afla ce presupune acest statut chiar de la omul care se poate mândri cu cea mai mare colecţie de fotografii ale Regelui Mihai. Într-un reportaj semnat de Cristina Rădulescu, Daniel Angelescu mărturiseşte că îşi doreşte să surprindă momentul şi să facă acea fotografie care-l va introduce în istorie.

În emisiunea Ora Regelui de la TVR 1, telespectatorii pot urmări imagini de arhivă cu şi despre toţi regii şi reginele României, începând cu Regele Carol I şi Regina Elisabeta, Regele Ferdinand, Maria, copiii acestora, Regina Mamă Elena, Regele Mihai, Principesa Moştenitoare Margareta, dar şi imagini actuale, din viaţa de zi cu zi a Casei Regale a României. În programul realizat de echipa de patru profesionişti ai TVR – realizatorii Camelia Csiki, Bogdan Şerban Iancu, Marilena Rotaru şi producătorul Maria Cristina Ţilică – apar oameni de ştiinţă, de artă, diplomaţi, scriitori, precum şi analişti români şi străini. De asemenea, sunt ilustrate cele mai semnificative şi prestigioase prezenţe regale româneşti în capitalele lumii.

Emisiunea poate fi urmărită şi online, pe www.tvrplus.ro, unde pot fi vizionate şi ediţiile anterioare Ora Regelui.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.