De Craciun, George Boghian a primit de la Roxana Ionescu obiecte vestimentare

Castigatorul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine, George Boghian, a avut parte de primul Craciun adevarat din viata lui.

Asta pentru ca partenera lui din ringul de dans, Roxana Ionescu, l-a invitat sa petreaca sarbatoarea Nasterii Domnului alaturi de ea si de familia ei. “Am petrecut Craciunul alaturi de parinti, unchi si verisori. George s-a simtit foarte bine, ii stia pe-ai mei si au vorbit de toate, iar cu verisorii mei chiar a iesit seara”, a povestit Roxana Ionescu. De Craciun, Roxana i-a daruit lui George cateva haine, pentru ca stie ca de ele se bucura cel mai mult in momentul de fata, si o carte, “Barbatul absolut”, scrisa de Oliver Kuhn.

In perioada sarbatorilor, George nu s-a bucurat doar de caldura unei familii, ci si de locuri noi, pe care Roxana a tinut sa i le arate. Cel mai impresionat a fost de Manastirea Polovragi, pentru ca a putut admira picturile din interior. “Craciunul petrecut alaturi de Roxana a fost atat de frumos!”, recunoaste George emotionat. “Am fost si-am vizitat toate rudele, am cunoscut oameni foarte deosebiti, ne-am distrat, am ras, a fost frumos”, continua George.

Si cea care le-a creat coregrafiile care i-au dus pe primul loc de pe podium, Cocuta, nu l-a uitat pe George si i-a facut cadou de Craciun tot cateva obiecte vestimentare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.