Daniela Crudu plimbă un purcel în poșetă

image

Vedetele au demonstrat că nu există limite în ceea ce privește animalele de companie și au adoptat mai de toate, de la câini și pisici până la șerpi și iguane.

Aflată în Bucovina, unde a filmat pentru prima ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi!”, Daniela Crudu, prezentatoarea SuperBingo Metropolis, nu s-a dezlipit de poșetă, spre disperarea lui nea Mărin și a celorlalte vedete care vor să arate în această ediție că omul sfințește locul. Așa se face că, la un moment dat, un purcel și-a găsit acolo culcuș, spre amuzamentul lui nea Mărin, care i-a și spus Danielei că dacă va lua purcelul cu ea la București și îl va plimba în poșetă, în scurtă vreme va vedea cum acest obicei devine o modă.

„Era mic și drăgălaș, nu mai văzusem niciodată un purcel atât de mic”, a povestit Daniela. Dacă cei doi căței pe care îi are acasă – un Chihuahua și un Yorkshire Toy Terrier – vor fi nevoiți să împartă afecțiunea prezentatoarei cu simpaticul patruped cu rât, telespectatorii Antena 1 vor afla urmărind emisiunea „Poftiți pe la noi!”, difuzată de Antena 1 luni, 21 iulie, și marți, 22 iulie, de la 20.30.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.