ADELA POPESCU SI RADU VALCAN L-AU BOTEZAT PE FIUL DANEI ROGOZ

Adela Popescu si Radu Valcan l-au botezat Vlad Luca, fiul Danei Rogoz si al lui Radu Dragomir. Slujba a fost foarte emotionanta si a avut loc in aceeasi biserica in care s-au casatorit parintii micutului in urma cu exact doi ani.
Pentru nasi, weekend-ul nu a fost lipsit de peripetii:

image

“Cu o seara inainte am avut concert la Timisoara, asa ca m-am intors chiar in dimineata botezului si cu toate pregatirile, in stilul meu caracteristic am fost gata, gata sa ratez momentul. Din fericire nu a fost asa, am ajuns la timp la biserica unde am fost cu totii emotionati. Slujba a fost foarte frumoasa, finutul nostru a fost foarte cuminte, ba chiar a si adormit”, povesteste Adela Popescu.

“Eu cred ca am avut emotii mai mari decat Adela, care este mai obisnuita cu copiii pentru ca are nepoti. Este un sentiment minunat pe care nu il poti descrie in cuvinte. Dupa acest moment imi doresc si mai mult sa ma aflu chiar eu in postura de parinte”, marturiseste Radu Valcan.
Petrecerea a avut loc la Palatul Mogosoaia, a fost discreta, cu familie si prieteni apropiati care l-au sarbatorit pe micutul Vlad pana dimineata.

“Conceptul petrecerii a fost calatoria, asa ca ne-am gandit la un cadou care sa respecte tematica si sa ii ramana amintire toata viata. Asa ca am luat legatura cu un colectionar care ne-a ajutat sa gasim doua harti plus un pergament de la 1871, le-am inramat frumos si ne dorim sa se bucure de ele cand va fi mare”, adauga nasa Adela Popescu. 

Foto: http://danarogoz.one.ro/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.