Cursuri de dezvoltare personala online care iti demonstreaza ca nimic nu este imposibil!

dezvoltare personala

Se spune ca nimic nu este imposibil. Exemplul marilor lideri ai lumii si al renumitilor antreprenori dovedeste ca poti obtine orice iti doresti. Cu toate acestea, nu toata lumea este 100% satisfacuta de viata pe care o duce, aspect care te face sa te indoiesti de ideea ca orice este posibil.

Astfel, este normal sa te intrebi care este diferenta dintre oamenii de succes, care au obtinut tot ce si-au dorit de la viata, si restul persoanelor? Este vorba de noroc, de multa munca sau de cateva aptitudini speciale? Pentru a descoperi raspunsul la aceste intrebari si pentru a-ti atinge adevaratul potential, ai nevoie de cursuri dezvoltare personala online de la Success Academy.

dezvoltare personala
Destinate copiilor si adolescentilor, cursurile de la Success Academy vin in completarea programei scolare clasice si ii ajuta pe tineri sa afle nu doar ce isi doresc sa faca in viata, ci si cum trebuie sa procedeze pentru a indeplini tot ce isi propun. Participarea la cursuri de dezvoltare personala online le permite elevilor sa descopere ca nimic nu este imposibil atunci cand stii ce vrei si ai incredere in tine.

Beneficiile absolventilor Success Academy

Success Academy este o „altfel de scoala” si reprezinta un program coerent si complet de dezvoltare personala. Aici, copiii si adolescentii vor invata cum sa transforme in realitate orice vis pe care il au. Participand la cursuri de dezvoltare personala online, tinerii vor capata increderea de sine pe care scoala nu reuseste sa o cultive, vor invata cum sa comunice cu cei din jur si cum sa se exprime convingator.

In special, cursantii vor dobandi skill-uri care ii vor transforma in profesionisti in tot ce fac: organizarea timpului, crearea unei identitati digitale si multe altele. Iata mai multe beneficii de care are parte un tanar care participa la cursuri de dezvoltare personala online successacademy.ro!

  • Invata cum sa lucreze cu oamenii si in echipa;

  • Castiga experienta profesionala care poate fi valorizata in orice moment;

  • Afla cum sa devina un „influencer” care poate vinde orice;

  • Capata o mentalitate de invingator;

  • Este stimulat sa citeasca cel putin 10 carti pe an;

  • Poate conversa liber in limba engleza.

Dupa cum ai descoperit din ultimul punct al listei de mai sus, unul dintre scopurile Academiei se refera la imbunatatirea nivelului de engleza al fiecarui participant. Astfel, o parte din cursurile de dezvoltare personala online vor fi predate in limba romana si o parte in engleza.

Acestea din urma vor fi adaptate in functie de nivelul fiecarui cursant: incepator, intermediar sau avansat. La incheierea anului de studiu Success Academy, fiecare elev va putea sa gandeasca si sa se exprime cu usurinta in limba engleza.

Structura anului de studiu

Anul de studiu Success Academy dureaza 34 de saptamani indiferent de momentul inceperii programului. De exemplu, o grupa care incepe in ianuarie 2021 va finaliza programul in decembrie 2021. Success Academy formeaza grupe de studiu pe tot parcursul anului, asa ca te poti inscrie oricand doresti.

Acceseaza platforma online a Academiei, inscrie-te si participa gratuit la o sesiune Demo, in cadrul careia ii vei cunoaste pe trainerii Success Academy si vei descoperi mai multe despre scoala care te va ajuta sa descoperi ca nimic nu este imposibil!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.