Cum sunt alintati Jojo si Don Baxter

938A9941_resize

Invitati in emisiunea “Casa Ibacka” difuzata ACASA, Jojo si Don Baxter iau parte si ei la noua lupta dintre femei si barbati, vorbesc despre cele mai placute sau neplacute alinturi primite de-a lungul timpului si intra in forta in noua dezbatere.

Vorbele excesiv de dragastoase si pline de rasfat dintre iubiti sunt recomandate in intimitate, altfel exista riscul ca oamenii din jur sa reactioneze…suspect sau sa izbucneasca in hohote de ras. In vesnicul razboi dintre sexe, femeia si barbatul mai folosesc alinturile drept camuflaj pentru critici.

Femeile concureaza pentru cel mai tare apelativ primit acasa, iar sursele de inspiratie sunt dintre cele mai diverse: de la “piersicuta” si “placintica”, pana la “pisicuta” si “maimutica”. Andreea si Cabral nu sunt o exceptie: de-a lungul timpului s-au dezmierdat cu tot felul de apelative savuroase. Alintata “otravita”, Andreea dezvaluie poreclele folosite in functie de situatie: pace sau razboi. Care sunt cele mai amuzante, incitante sau originale alinturi, care sunt etapele prin care trec alinturile in cuplu? Despre toate acestea, telespectatorii vor afla luni, la ora 23.30, in emisiunea de divertisment “Casa Ibacka”, difuzata ACASA.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.