Cum petrec Craciunul vedetele Pro TV

Pentru ca mai sunt cateva zile pana la Craciun, vedetele Pro TV Alina Chivulescu (actrita din ”Las Fierbinti”), Daniel Nitoiu, prezentatorul Stirilor ProTv de la ora 13.00 si Magda Palimariu – prezentatoarea rubricii “Vremea” de la Pro Tv – si-au facut deja planurile pentru Sarbatori, au impodobit bradul, au pregatit cadourile pentru cei dragi si sunt gata sa intampine Sarbatoarea Nasterii Domnului impreuna cu familiile.

 

 

Cum petreceti Craciunul in acest an?

Alina Chivulescu: De Craciun stam acasa. E vacanta si avem mai mult timp liber, incerc sa tin cont de ce-si doreste Mika.Vom pleca la munte o saptamana, inainte de sarbatori, insa pe 25 vom fi inapoi acasa. Toata lumea este de Craciun in familie.

Magda PalimariuO sa petrecem in familie, mergem la Sibiu, la ai mei. Vom pleca inainte de Craciun si ne intoarcem dupa, deoarece de Revelion voi lucra.

Daniel Nitoiu: De Craciun, vom vizita rudele. Asa ca nu stiu exact unde vom fi.

 

Ce traditii respectati de Craciun?

Alina Chivulescu: Am decorat, atat cat ne-am priceput, casa. Eu de ani de zile tin post, am inteles ca e un minim efort pe care ni-l putem asuma. Si ne bucuram de tot ce inseamna Craciun.

Magda PalimariuImpodobim bradul, bineinteles, ne facem cadouri unii altora, iar daca ne vor bate la usa colindatorii, ii vom primi cu mare drag. De asemenea, a devenit o traditie sa ne revedem cu fostii colegi de liceu in perioada sarbatorilor de iarna.

Daniel Nitoiu: La capitolul traditii, vom impodobi un brad, preparam mancare si cumparam cadouri.

 

Cine pregateste masa de Craciun? Ce nu lipseste de pe masa de Craciun?

Alina Chivulescu: Facem cam toate pregatirile impreuna si prima in meniu e… pizza! Stiu, n-are nici o legatura, dar ne place. Mika e specialist!  :) Urmeaza apoi un fel de turta dulce (de vesnici incepatori), placinta cu mere si placinta cu branza si avem si cel mai bun cozonac din lume, facut de Bunica Florica!

Magda Palimariu: Mama se ocupa de pregatitul bunatatilor, dar o ajutam atat eu, cat si sora mea. Gateste bunatati traditionale, dar de cativa ani incoace pregateste friptura de curcan in loc de porc.N u lipsesc traditionalele sarmale, dar nici cozonacul si o multime de alte dulciuri pregatite in casa.

Daniel Nitoiu: Masa de Craciun o pregatim amandoi. De pe masa nu vor lipsi cozonacul, sarmalutele si salata boeuf.

 

Aveti anumite tabieturi legate de aceasta sarbatoare? Cind impodobiti bradul de Craciun si cum il decorati?

Alina Chivulescu: Bradul l-am impodobit pe 5 decembrie, inainte de Mos Nicolae. E maximum ce am putut obtine, pentru ca Mika l-ar vrea cu muuult inainte. :) Anul asta e argintiu cu albastru si are multi fluturi, poate vine primavara imediat dupa sarbatori. Inca punem dorintele intr-un plic, sub brad si cateodata se implinesc. :) Sa aveti Sarbatori Fericite! Sa va bucurati de zambetul oamenilor pe care-i iubiti! Si sa fiti sanatosi!

Magda Palimariu:Da, eu si cu sora mea ne ocupam intotdeauna de impodobitul bradului in seara de Ajun, in aceleasi culori de ani de zile, albastru si alb. Acasa, in Bucuresti, bradul de Craciun il decoram de obicei numai in rosu. In seara de Ajun, pe 24, si respectam intotdeauna traditia noastra legata de culori.

Daniel Nitoiu: Bradul il impodobim in Ajun. Culorile predominante sunt albastru si rosu. Pentru Revelion nu am facut nici un plan. Nu avem superstitii. Hainele le alegem in functie de destinatie. De la anul 2013 imi doresc liniste si siguranta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.