Cristina Vărzaru, emoţii mai mari pe platoul Vocea României decât pe terenul de handbal

Celebra handbalistă Cristina Vărzaru a trăit emoții de neuitat în  platoul Vocea României.

Cristina Vărzaru, emoţii mai mari pe platoul Vocea României decât pe terenul de handbal

Obișnuită cu emoțiile dinaintea competițiilor, Cristina Vărzaru, una dintre cele mai bune handbaliste ale României, a venit pe platoul Vocea să vadă care este atmosfera la competiția în care doar vocea contează.

Nici când a câștigat Liga Campionilor n-a fost atât de emoționată cum a fost în momentul în care concurenții au inundat sala cu vocile lor, iar Tudor Chirilă, noul antrenor de la Vocea României, i-a spus: „Te admir foarte mult. E primul meu sezon, eu sunt ăla mic și fraier, cred ei”.

După ce a cunoscut toți antrenorii și întreaga echipă, Cristina, o mare pasionată de muzică a declarat: De foarte multă vreme n-am mai fost așa emoționată, chiar am avut emoții acum. Mă impresionează o voce nouă care sună foarte bine, la mine are efectul pielii de găină”.

Noua formulă „Vocea României” se va distinge în această toamnă printr-un look nou și promite un show şi mai spectaculos.  Adevărata competiție a vocilor revine în septembrie cu un nou antrenor în echipă – Tudor Chirilă, care promite un show de excepție alături de colegii săi, pornind împreună misiunea de a găsi Vocea României.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.