Codruţ Kegheş, grădinar bio într-o lume nouă

Codruţ Kegheş, tânărul de 42 de ani, este convins că vârsta nu ar trebui să Codruţ Kegheş, grădinar bio într-o lume nouăfie un impediment în construirea unui viitor. Mai mult, dacă i s-ar oferi oportunitatea de a o lua de la capăt, vedeta Prima TV s-ar face grădinar bio, îngrijorat fiind de efectele E-urilor din alimente.

 “Vreau să îmbrac planeta în termopan. Aş dori să am sere, unde să pot planta o roşie, o vânătă, o ceapă, un ardei, ca sa avem niste alimente bio, ca să trăim mai mult, că din ceea ce băgăm acum în noi, peste şapte ani, când ne dezgroapă, vom fi la fel, din cauza E-urilor”,  aşa îşi descrie Kegheş business plan-ul.  Viitorul ar suna şi mai bine pentru grădinarul bio dacă, printr-o minune, i s-ar şterge creditul pe care îl are bancă pentru următorii 15 ani.

 Dacă vedeta Prima TV ar lăsa totul pentru a deveni gradinar într-o lume nouă, sigur mai sunt curajoşi care ar face schimbarea. Primul pas poate fi facut pe www.utopiatv.ro. Doar 15 temerari îşi vor putea lasa amprenta.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.