CRISTINA DOCHIANU se pregăteşte să devină MĂMICĂ

CRISTINA DOCHIANU se pregăteşte să devină MĂMICĂPrezentatoarea știrilor sportive de la Prima TV, Cristina Dochianu, se pregătește să devină mămică. De curand, Cristina s-a căsătorit religios cu soțul sau, Cristian Fogarassy, într-un cadru de vis la Orșova.

“Nunta a fost o petrecere intimă la care au participat doar persoanele dragi nouă. Evenimentul a avut loc lângă Orșova, orașul în care am copilărit și de care mă leagă foarte multe amintiri frumoase. Nași au fost prietenii noștri foarte buni Santiago și Diana Leordă, alături de fiul lor Marc, pe care îi iubim și îi prețuim foarte mult. Luna de miere am petrecut-o în Grecia, pe insula Santorini, unde ne-am bucurat cu adevărat de câteva zile de vacanță. Grecia este și va rămâne una dintre destinațiile noastre preferate. Ne bucurăm că vom fi părinți, sunt însărcinată în 5 luni, am o sarcină ușoară până acum, nu am avut pofte și totul decurge foarte bine”, spune Cristina.

Pe Cristina Dochianu o puteți urmări prezentând știrile din sport în cadrul jurnalului Focus de vineri până duminică, de la oră 18.00, numai la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.