Cristian Sanda, finalistul de la “Vocea Romaniei”, lanseaza primul sau videoclip in exlusivitate pe protv.ro

Cristian Sanda, finalist in echipa lui Marius Moga la “Vocea Romaniei” de la ProTV, lanseaza primul sau single si videoclip. “Fii curios” este numele piesei cu care Cristan si Marius Moga sunt gata sa ia cu asalt radiourile.

Este o piesa vesela si optimista care se potriveste perfect cu felul de a fi al lui Cristian”, povesteste Moga despre piesa pe care i-a facut-o elevului sau.

“Ma regasesc in mesajul pe care il transmite aceasta piesa, pentru ca ma aflu la varsta la care imi doresc sa aflu si sa incerc sa fac lucruri noi. Am inceput sa lucram la ea chiar a doua zi dupa incheierea concursului. M-am bucurat foarte mult ca s-a intamplat lucrul acesta foarte repede. Chiar daca anul asta sunt destul de ocupat cu pregatirea pentru examenele in fata carora ma aflu, chiar daca a fost nevoie de multe deplasari Craiova – Bucuresti, mi-am dorit foarte mult sa finalizam cu succes aceasta piesa. Ii multumesc foarte mult lui Marius pentru tot sprijinul pe care mi l-a acordat atat in timpul concursului, cat si dupa”, povesteste Cristian.

O data cu premiera piesei, Cristian lanseaza miercuri, 29 februarie, si primul sau videoclip in premiera pe site-ul protv.ro. Regizat de Iulian Moga si produs de MediaPro Magic, clipul este povestea unui tanar dornic sa experiementeze cat mai multe lucruri, gata oricand sa-si coloreze viata cu experiente cat mai interesante. “Am fost foarte bucuros cand am aflat ca voi filma acest videoclip. Era ceva nou pentru mine. Pot spune ca mi s-a implinit un vis. Probabil visul oricarui tanar care-si doreste sa paseasca pe acest drum”, povesteste finalistul de la “Vocea Romaniei”. Cristian este aproape de nerecunoscut in noul clip.

Filmarile au durat doua nopti si doua zile si au fost folosite 5 locatii diferite.

Am fost uimit de desfasurarea de forte care a avut loc in aceste zile. Nu au lipsit bineinteles nici fazele amuzante. Nu mi-a venit sa cred cand am aflat ca trebuie sa intru intr-un frigider. Am crezut ca e o gluma, dar veti vedea ca nu a fost asa :). Secventele filmate printre birouri au fost un adevarat test de rezistenta fizica. Am alergat ceva kilometri atunci.:) Tot la birouri am cazut si de pe scaun, spre amuzamentul tuturor”, povesteste Cristian.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.