Concert Parcul Izvor: Madonna va purta opt costume semnate de 36 de designeri


Agitaţie mare la Bucureşti! Fanii dau în clocot până la concertul anului, iar organizatorii nu mai contenesc în a-i fi pe plac celei mai scumpe vedete care va ateriza pe plaiuri mioritice, scrie Click.

Aşadar, Madonna a vrut ca în culise, acolo unde va fi „cazată” în seara concertului, să se ocupe de amenjarea camerelor direct staff-ul artistei. O solicitare specială pentru organizatori a fost ca tavanul din cabine să fie acoperit cu o pânză de mătase de culoare albă.

În plus, în spatele scenei, cât un teren de fotbal, vor fi amenajate o sală de masaj, o cabină de duş cu hidromasaj şi o sală de gimnastică, echipamentele de fitness şi elementele de design interior fiind aduse chiar de echipa artistei.

Pentru amenajarea zonei vor fi necesare 500 de scaune şi mese şi 30 de canapele. Culisele vor fi decorate cu aranjamente florale din nu mai puţin de 500 de trandafiri albi şi roşii. Pentru cel mai incendiar turneu din cariera ei, Madonna va purta costume semnate de 36 de designeri.

În timpul spectacolului, de la Bucureşti, diva va schimba de opt ori ţinutele, iar pentru fiecare schimbare are la dispoziţie fix un minut şi 30 de secunde. Artista va fi ajutată să intre în noile haine de cinci persoane.

Staff-ul acestui turneu numără nu mai puţin de 250 de persoane, peste 3.500 de costume şi 69 de chitări. Regina muzicii pop a cheltuit peste 1.000.000 de dolari numai pe accesoriile din cristale Swarovski.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.