Cine câştigă cea de-a doua săptămână la Vara pe val ?

* Echipele TVR 1 şi TVR 2 mai au şanse să adune voturi până în această noapte

image

Vineri noaptea se încheie cea de-a doua săptămână în care echipele TVR 1 şi TVR 2 s-au întrecut în cei mai tari invitaţi, cele mai atractive petreceri şi au căutat cele mai inedite moduri de a câştiga puncte.

image

Ultima bătălie se dă în această seară când, pentru a câştiga LIKE-uri pe Facebook, TVR 1 (de la 22.00) va ieşi în lumina reflectoarelor cu invitaţi precum Matteo, Tammy şi Amna, iar TVR 2 (de la 23.00) va organiza o petrecere în pijama, de „la revedere” pentru Renee Santana, care se pregăteşte să se întoarcă în Mexic.

Tot vineri, cele două echipe la Vara pe val îşi premiază câştigătorii cu bicicleta săptămânală. Cei de la TVR 2 au oferit bicicleta de la Carpat Sport în programul matinal de la ora 10.00, iar echipa TVR 1 va oferi premiul, bicicleta de la DHS, în programul de seară, de la ora 22.00. Dacă la concursul TVR 2 publicul trebuie doar să voteze pe https://www.facebook.com/VarapeValTVR, pentru a câştiga bicicleta de la TVR 1 concurenţii trebuie să încărce filmuleţe hazlii pe aceeaşi pagină. Iar câştigătorul îşi va putea viziona filmuleţul în Vara pe val de la TVR 1.

image

Duminică este, din nou, seara pedepselor (de la ora 22.10). Pe baza rezultatelor din această săptămână şi a voturilor publicului, echipa câştigătoare va avea dreptul de a dicta pedepse învinşilor. Iar realizatorii spun că au pregătit pedespe aspre pentru cei învinşi. Duminică seara, în transmisiune de pe plaja Rechinilor de la TVR 2, telespectatorii TVR 1, TVR 2, tvrplus.ro şi TVR Internaţional vor urmări atât confruntarea sfârşitului de săptămână, cât şi o petrecere cu muzică pentru toate gusturile. Dintre artiştii invitaţi îi amintim pe: Nelu Ploieşteanu, Spitalul de Urgenţă, Maria Butaciu, Constantin Enceanu şi trupa Alesis. Iar Teddy K, vocea deja cunoscută a imnului Vara pe val, vine să interpreteze această melodie chiar pe plaja din Mamaia.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.