Chef Florin Dumitrescu, din Iadul Bucătarilor în Raiul din Palma de Mallorca

Chiar inainte de preselectiile pentru cel mai asteptat reality cooking show al toamnei, care va incepe la Antena 1, Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor, juratul Florin Dumitrescu si-a luat proaspata sotie si a plecat intr-o luna de miere de… patru zile.

“Atat am rezistat departe de Ava, fetita noastra”, povesteste Florin, “insa cat am stat acolo am avut parte de relaxare si multa plaja.” Juratul de la Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor si Cristina, sotia sa, au petrecut patru zile in Palma de Mallorca si la plaja Es Trenc, unde s-au bucurat de soare si multa liniste. “Es Trenc este una dintre cele mai frumoase plaje pe care le-am vazut in viata mea, nisip alb, mare turcoaz si multa tihna”, mai spune Florin.

Zilele insorite la plaja au fost perfect asezonate de o vizita la cel mai mare Aquarium din Europa, unde Florin dorea neaparat sa ajunga, fiind fascinat de rechinii uriasi. Recunoscut inca din aeroport de romanii stabiliti acolo, care au tinut sa faca poze cu chef Florin, juratul de la Antena 1 si-a incarcat bateriile si este pregatit sa le arate telespectatorilor, din aceasta toamna, care este viata unui bucatar profesionist, in show-ul Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.