Charlie Sheen, fericit ca nu mai castiga 2 milioane de dolari pe saptamana

Charlie Sheen (actorul pe care telespectatorii Pro Cinema il pot vedea, din 12 ianuarie, de luni pana joi, de la ora 21.00 in serialul “Doi barbati si jumatate”) a declarat ca se simte usurat ca si-a pierdut afacerea care ii aducea saptamanal 2 milioane de dolari.

Charlie Sheen, care acum ceva vreme era cel mai bine platit actor dintr-o productie pentru televiziune pentru rolul din “Doi barbati si jumatate”, a fost inlocuit de producatori, din cauza abuzului de droguri si alcool, cu Ashton Kutcher.

Am ajuns sa castig de la 2 milioane de dolari pe saptamana, 1700 de dolari pe saptamana, in sitcomul lui Roman Coppola – „Anger Management”, insa niciodata nu am fost mai fericit!”, marturiseste actorul. “Nu este vorba despre bani, ci despre locul in care ma aflu, de atmosfera de pe platou”, mai spune Sheen.

De altfel, Charlie Sheen crede ca toata aceasta schimbare i-a facut bine: “Sunt o cu totul alta persoana. Acum totul este mult mai linistit si sunt mai puternic ancorat in realitate decat inainte”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.