Cel mai aşteptat personaj din scandalul Dolănescu, mama lui Dragoş, în exclusivitate la ”Happy Hour”


După o săptămână în care fraţii Dolănescu s-au învinovăţit reciproc, mama lui Dragoş Dolănescu vine în România pentru a-şi susţine fiul în procesul pentru avere.

În exclusivitate la ”Happy Hour”, Margherita Valenciana vorbeşte într-un interviu acordat echipei lui Măruţă despre scandalul dintre cei doi băieţi ai lui Ion Dolănescu.

Margherita Valenciana este medic ginecolog în Costa Rica şi a urmat Facultatea de Medicină în România, perioadă în care l-a cunoscut pe Ion Dolănescu. Era studentă când l-a născut pe Dragoş, iar când copilul a împlinit 1 an, femeia a plecat cu el în Costa Rica.

Săptămâna trecută, Margherita Valenciana a intrat în direct prin telefon pentru a-şi susţine fiul, invitat în platoul de la ”Happy Hour”. Potrivit declaraţiilor acesteia, în acest scandal s-a ajuns până la nivelul la care Dragoş a primit ameninţări cu moartea de la oameni din anturajul lui Ionuţ.

Luni seară, la ”Happy Hour”, mama lui Dragoş Dolănescu va face noi dezvăluiri în acest caz complicat, într-un interviu acordat în exclusivitate reporterilor emisiunii de la Pro Tv.

Şi tot luni, 14 septembrie, ”Happy Hour” difuzează primul interviu al Luciei Crişan, soţia lui Cătălin Crişan, chiar în zilele în care se hotărăşte divorţul celor doi, după 14 ani de căsnicie.

Lucia Crişan a acceptat să vorbească cu echipa ”Happy Hour” despre consecinţele acestui divorţ, dar şi despre sentimentele pe care le încearcă acum, în faţa acestui pas dificil.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.