Razboiul pentru averea lui Ion Dolanescu ia amploare

Ionut Dolanescu prezinta luni, in exclusivitate pentru Povestiri Adevarate, imagini care rastoarna scenariul fratelui sau, Dragos.

Razboiul dintre fratii Dolanescu este departe de a se fi terminat. Pe de-o parte, Dragos il acuza pe fratele sau ca nu i-a dat anumite bunuri si sume de bani la care ar fi avut dreptul dupa moartea maestrului. De cealalta parte, Ionut Dolanescu sustine ca l-a lasat pe fratele sau sa ia din casa tot ce a vrut. Mai mult decat atat, Ionut spune ca, de-a lungul timpului, maestrul l-a ajutat pe Dragos cu sume importante de bani. Luni, Ionut vine la Povestiri Adevarate si dovedeste cu imagini in premiera ca Dragos este cel care minte.

Ileana Constantinescu, femeia care i-a fost ca o bunica pentru cei doi frati, vorbeste pentru prima oara despre ce se petrecea, cu adevarat, in familia regretatului artist.

Bomba, in acest razboi pentru avere, este aruncata de un bun prieten al lui Ion Dolanescu, omul in bratele caruia maestrul s-a stins din viata. Cel care a fost alaturi de marele artist, in ultimele sale clipe, vine la Povestiri Adevarate pentru a face dezvaluiri incredibile. Lui i s-a confesat maestrul, lui i-a vorbit despre fiii sai. Luni, in exclusivitate pentru Povestiri Adevarate, bunul prieten al maestrului dezvaluie care a fost ultima dorinta a acestuia inainte de a muri.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.