Cei mai spectaculoşi artişti se întorc cu un nou sezon Te cunosc de undeva!

Cei mai buni artiști, care au strălucit în show-ul Te cunosc de undeva!” în cele cinci Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_020714_TCDU 6_0226sezoane de până acum, se întorc într-un duel al starurilor, în cel de-al șaselea sezon, care începe sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Maria Buză, Anda Adam, Lora, Rona Hartner, Pepe, CRBL, Jorge și Florin Ristei sunt campionii transformărilor care revin la “Te cunosc de undeva!” cu poftă de show și mare nerăbdare să facă față provocărilor pe care le-a pregătit pentru ei ruleta personajelor.

De asemenea, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan iau loc la masa juriului. Ozana va acorda notele pentru interpretarea vocală, Andreea pentru coregrafie, Andrei pentru actorie, iar Temișan pentru întreg spectacolul pe care fiecare concurent îl va oferi pe scena de la “Te cunosc de undeva!”. Show-ul va fi prezentat, ca și până acum, de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

În deschiderea noului sezon, prezentatorii și jurații vor oferi un moment muzical inedit, Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_020714_TCDU 6_0393în cadrul căruia Andrei Aradits, de exemplu, va cânta o melodie din repertoriul lui Gică Petrescu, iar  Cosmin va interpreta piesa lui Fuego, “Toată lumea dansează cu mine”.

De asemenea, în această primă ediție, Rona Hartner se transformă în Aretha Franklin, Pepe îmbracă ia și fota și își pune pe cap marama, ca să o imite pe Maria Lătărețu, iar Jorge se urcă pe tocurile de 15 centimetri și încalță ciorapii de plasă pentru a deveni Shontelle.

În ce personaje se vor transforma Maria Buză, Anda Adam, Lora, CRBL și Jorge, și care este concurentul care va reuși să ridice juriul în picioare, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.