Ce aduce grila de primavara la Pro TV

Show-uri de divertisment care au stabilit recorduri după recorduri de audienţă, emisiuni culinare în care s-au încins nu doar tigăile, ci şi spiritele, seriale în care umorul este actor principal, emisiuni de anchete jurnalistice realizate de echipa Ştirilor ProTV, nominalizată de trei ori la prestigioasele Premii Emmy şi câştigătoarea uneia dintre aceste mult râvnite statuete, producţii în care gadgeturile sunt prezentate într-o manieră prietenoasă şi pe înţelesul tuturor şi răspunsuri pertinente la întrebarea Ce se întâmplă, doctore?, pe toate acestea mizează ProTV în această primăvară.
image

Românii nu mai au răbdare, Românii au talent. Din 14 februarie, show-ul care a înregistrat cele mai mari cifre de audienţă de la măsurarea acestora cu people metere, ajuns la cel de-al IV-lea sezon, aduce în fiecare seară de vineri, de la 20.30, nu doar talente şlefuite prin muncă asiduă până la perfecţiune, ci şi aptitudini surprinzătoare.
image

Marţea, începând din 18 martie, de la 20.30, fiecare telespectator în parte este provocat să Prindă gustul competiţiei în cel de-al IV-lea sezon al celui mai în vogă show culinar al momentului, MasterChef. Juraţii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu se pregătesc să fiarbă concurenţii la foc mic şi să îi treacă prin probe care mai de care mai picante pentru a stabili cine merită să devină la final noul masterchef al României.
image

Joi râzi româneşte, promite ProTV, iar telespectatorii sunt invitaţi, începând cu 13 februarie, de la 20.30 să petreacă pentru a cincea oară un sezon întreg în Las Fierbinţi. În aceeaşi zi, de la 21.30, Paul Ipate are parte de O săptămână nebună, într-o distribuţie remarcabilă: Horaţiu Mălăele, Tora Vasilescu, Ileana Stana Ionescu, Mihai Constantin si Diana Cavallioti.
Oana Cuzino are pregătite toate răspunsurile la întrebarea Ce se întâmplă, doctore? şi le dezvăluie telespectatorilor ProTV din 22 februarie, de la 10.00, iar imediat după, de la 10.30, George Buhnici invită din nou toţi fanii gadgeturilor să spună iLike IT.
image

Corespondenţii Ştirilor ProTV readuc anchete puternice despre problemele care afectează societatea românească în cadrul emisiunii România, te iubesc!, ajunsă deja la cel de-al XII-lea sezon, începând cu 23 februarie, de la ora consacrată, 18.00. După 20 de ani şi ApropoTV revin în aceeaşi zi cu noi sezoane.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.